Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14967772 www.bgdnes.bg

Венета Харизанова се преби лошо с джет

Моделката е с разкъсани връзки на глезена, не си е чупила крака

Венета Харизанова за малко да си счупи крака, докато кара джет в морето. Неочаквано силна вълна я изхвърли от машината и миската падна във водата.

"Карам джет права, защото така е по-екстремно, а аз обичам високите скорости. Една вълна ме изхвърли от джета, докато се въртях в кръг с него. Машината пък падна върху крака ми. Беше малкият дявол, защото можеше и да го счупи и да се случи нещо по-сериозно" - каза Харизанова пред "България Днес".

Реклама

В момента глезенът на Венета е с разкъсани връзки, посинял е и се е подул. В началото миската дори не можела да ходи, защото имала ужасни болки в петата и пръстите. Вече се придвижва по малко, но с доста мъки.

"Вместо в момента да се наслаждавам на почивка на морето, още две седмици ще пазя леглото и ще куцам" - смее се Харизанова.

Моделката доста пъти е падала с джет, но никога толкова сериозно. Все пак казва, че няма да се откаже.

"Изпитвам страх от водата, като дете на два пъти за малко да се удавя и много се страхувам".

"Може би страхът от водата ме накара да се предизвикам да карам джет. Приемам джета като вид отмъщение към водата" - смее се моделката.

Както знаем, Венета Харизанова е голям фен на екстремните спортове. Практикува фрирайд ски, водни ски, джетове, АТВ и много други вълнуващи спортове.

Реклама

"Зависи от настроението, в което съм, това и практикувам" - казва моделката.

Като цяло Харизанова определя себе си като спокойна и уравновесена личност, но отвреме-навреме има нуждата да изхвърли всичко негативно и да "изтрещи". Така носкжрж спонтанно се явило желанието й да скочи с бънджи от Аспаруховия мост във Варна.

"Имам страх от високото, но реших да го преодолея. Вързаха ме с въжето, но отказах да скоча. Развързаха ме, но реших, че няма да се предам. Вързаха ме втори път и пак се отказах, а хората си чакаха реда, все пак".

Накрая, на третото връзване Венета помолила инструкторите просто да я бутнат. Така и станало, но въжето се оплело и тя си ударила главата, краката и кръста, но все пак успяла. Контузиите обаче никак не я плашат. Както и нараненият глезен в момента.

"Сега имам най-сетне време да обърна внимание на нещата, които правя. Поддържам Фейсбук страници и блогове на големи фирми. Също така имам свои здравни блогове".

В момента красавицата се опитва да излезе със собственото си име пред аудиторията. Да се разбере, че тя пише всички тези неща. Да докаже, че е не само модел, а много повече.

"В България когато нещо написано е свързано с известно име, веднага се появяват негативни коментари и никой не ме чете. Ако не си пиша името, нещата ми се четат. Странно е, че е така с много известни личности. Хората не вярват, че съм много повече от модел. Дори не ми и дават шанса да го докажа" - казва с разочарование Харизанова.

Венета не взима пари за поддръжката на своите здравни блогове. Просто иска да се развива и да е полезна на хората.

"Писането ми върви по-гладко, отколкото всякакви телевизионни изяви" - категорична е тя.

Четете още

Венета Харизанова се оправи, след като я ухапа куче

Венета Харизанова се оправи, след като я ухапа куче

Куче нахапа Венета Харизанова, прати я в "Пирогов"

Куче нахапа Венета Харизанова, прати я в "Пирогов"

Реклама
Реклама
Реклама