Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14991567 www.bgdnes.bg

Пак скандал в "Тоника СВ"

  • На Диомов му идват в повече поредните драми
  • Ева на Гого се завръща, солист си тръгна заради нея

Нов скандал разтърси "Тоника СВ". И в конфликта отново замесена е Ева Найденова.

Вдовицата на покойния Гого и колегите й са заровила томахавките, научи "България Днес". И певицата ще бъде част от турнето на формацията, което стартира на 2 август в Пловдив. Така на сцената за първи път от години заедно ще се качат Милица, Ралица и Ева.

Реклама

Завръщането на Найденова обаче нанася нов удар по групата. Дългогодишният солист на "Тоника" Тео Шишманов е напуснал формацията и е категоричен, че няма да вземе участие в предстоящите изяви, веднага щом разбира, че Ева се завръща. Неговото място във формацията ще се заеме от Емил Василев. Повече от 25 г. Василев живя в Америка, но след прибирането си решава да се завърне в "Тоника".

Поредният конфликт е подействал сериозно на създателя на групата Стефан Диомов. Композиторът е заявил, че може да не присъства на концертите на формацията - в Пловдив, Русе и Добрич. Наскоро той е написал две нови парчета на групата - "Ангелина" и "Ти и аз", ала непрекъснатите скандали му идват в повече и дори леко влошават здравословното му състояние.

Найденова спря да пее преди няколко години - заради постоянните караници с колежките, а и заради възрастта си. През кариерата си Ева бе в лют конфликт с повечето от формацията, дори и със създателя на "Тоника" Стефан Диомов. Двамата обаче си простиха грозните обиди един към друг.

Четете още

Диомов не се страхува от замърсяване на морето

Диомов не се страхува от замърсяване на морето

Певицата Тони Димитрова: Дано ужасът от Украйна не дойде и по нашето крайбрежие!

Певицата Тони Димитрова: Дано ужасът от Украйна не дойде и по нашето крайбрежие!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама