Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15001150 www.bgdnes.bg

Рапърът Устата след погромите на мача на „Левски“ в Скопие: Македония няма място в ЕС!

Крайно време е от Брюксел да им скръцнат със зъби, ако не да връщаме ветото, категоричен е певецът

Възмутен съм от държанието на всички в Македония! Не знам какво трябва да се случи, че да се върне ветото! Не може да няма ред в столицата на страна, която иска да влезе в Европейския съюз - такава държава няма място там!“, категоричен бе пред „България Днес“ нашият устат неплатен коментатор по българско-македонските въпроси Иван Динев. Певецът, който многократно е изказвал публично мнението си за македонците, говори по повод инцидента с футболните агитки по време на мача Македония - България в четвъртък.

Реклама

Това е абсурдно! Дори не мога да си го обясня! Да се бият и ръгат с ножове по улиците само заради това, че някой е българин! Слава Богу, че няма жертви! Предполагах провокации - очаквано е. Но не мислех, че може да се случи в квартал на столицата на държавата Македония - Скопие“, възмущава се Иван.

Устата е абсолютно сигурен, че подобно нещо не може да стане в България въпреки натрупванията в народа ни. „Дори и да има озлобени от нашата агитка, органите на реда няма да позволят това да се случи“, казва певецът. И признава, че ако го поканят да изпее на стадиона прословутия си „Урок по история на Македония“, с удоволствие ще изпълни песента няколко пъти. „Колкото и като провокация да звучат думите ми, изглежда на македонците трябва често да им се напомня, че във вените им тече българска кръв. И дори да не им харесва, фактите са такива!“, добавя Динев.

Според него т.нар. ни „партньори“ от ЕС не може да продължават да галят съседите ни с перце. „Трябва вече да им скръцнат със зъби, за да се съобразяват и да знаят къде се намират! Казаха, че щели да впишат българите в конституцията си. Ако го направят, ще признаят нещо, което дълго време са избягвали, крили или пропагандирали за невярно“, убеден е Иван. Той няма да прави ново парче по този неприятен повод. „Нека нямат хората очаквания. Аз ще си ги хапя македонците от време на време, но не мога непрекъснато да се занимавам с тях!“, довери ни Ванката, който няма търпение на реванша да вкараме още няколко гола на Македония и би отишъл да гледа мача с удоволствие.

Четете още

Иван Динев-Устата: Мишо Шамара е нашият Зеленски

Иван Динев-Устата: Мишо Шамара е нашият Зеленски

Рапърът Устата прям до болка: Явно македонците имат комплекс за малоценност

Рапърът Устата прям до болка: Явно македонците имат комплекс за малоценност

Устата скочи на гей парада

Устата скочи на гей парада

Скандалният рапър Устата: Македонците са като джендърите

Скандалният рапър Устата: Македонците са като джендърите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама