Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14382342 www.bgdnes.bg

Скандалният рапър Устата: Македонците са като джендърите

Както някои сменят пола си, така и те сменят националността си

Вече разбирам защо македонците са толкова нагли! Щом има хора, които сменят пола си, значи и те могат да сменят националността си!" Това обяви пред „България Днес" устатият рапър Устата, който пак размъти на обществото водата. Този път с провокация, отнесена към джендърски настроените среди.

Според Иван Динев, каквото е името на изпълнителя, последната му песен „Шарени джендъри" е изключително забавна, смешна, интересна и любопитна, защото задава много въпроси, на които не очаква отговори.

Реклама

В парчето няма твърдения и език на омразата. Просто питам разни неща", казва Устата. И прави разлика между половата насоченост. „Няма нищо общо между гей и джендър! Да си гей, е сексуална и социална ориентация. А джендърите не са наясно с пола си, показността им е голяма и са все недоволни. Постоянно искат да се нагаждаш с тях и безумните им твърдения, нямащи логика. Противоречиш ли, казват: "Ти ни мразиш!" Не е вярно, просто никой не иска да се съобразява непрекъснато с тях!", допълва Устата.

Динев добавя, че има приятели гейове, които са прекрасни хора.

Някои от тях са травестити. Но има разлика - травеститът се облича като жена, прави шоу, съблича се и отива в мъжката тоалетна. А проблемът на джендърите е в главите им!", роптае рапърът и добавя, че т.нар. им идеология го дразни. „Човек е такъв, какъвто се чувствал. Това какво означава? Някой днес може да се чувства като компютърна клавиатура, ами утре? Представи си как педофил се чувства като малко дете и иска да ходи в детската градина до тоалетна с момченцата!", гневи се Ванката.

Устата е на мнение, че Истанбулската конвенция не съответства на нашата конституция. „Съответно - не е законна за България. Следователно - джендърите законни ли са?! Разбира се, могат да ходят където си искат, но да спазват правилата и законите. А те не го правят и затова са опасни! Защото се борят срещу природата, религията и науката. Защото във възрастта, в която психиката на децата е крехка, оформяща се и се чувстват незабелязани, ако им се появи един „такъв" и им каже „Бъди различен, бъди джендър", това е опасност. И са заразни, защото промиват мозъците на хлапетата, като им казват „колко е готино да си различен". С което застрашават живота им. Знаете, подлагането на хормонални терапии след време води до онкоболести, понякога и до самоубийства. И връщане назад няма, а те пак си остават объркани", разсъждава Устата.

Динев се е свързал с колежката си Тони Дачева, която му е разрешила да адаптира част от текста на неин хит от близкото минало за припевите на парчето „Шарени джендъри".

Четете още

Рапърът Устата: В парламента пак няма да има хора от народа

Рапърът Устата: В парламента пак няма да има хора от народа

Устата и Валя Балканска направиха фурор в Лондон

Устата и Валя Балканска направиха фурор в Лондон

Устата ексклузивно пред "България днес": Доволен съм, постигнах целта си

Устата ексклузивно пред "България днес": Доволен съм, постигнах целта си

Устата подава сигнал до ДАНС след заплахите

Устата подава сигнал до ДАНС след заплахите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама