Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15054092 www.bgdnes.bg

Ергенка стана чалга водеща

Вероника от първия сезон на шоуто започна работа в музикална телевизия

Ергенка проби в телевизията!

Сексапилната Вероника от първия сезон на формата от няколко месеца се изявява като водеща. Брюнетката е започнала работа в популярна чалга телевизия, видя "България Днес". Красавицата приема поздрави в един от най-рейтинговите канали, където редовно е заливана от пожелания от леко подпийнали мъжаги.

Реклама

Изкусителката е на 35 години, ала въпреки това изглежда зашеметяващо. Може би това е една от причините тя да е избрана за лице на предаването, което води. Точно в праймтайма, когато то се излъчва, сексапилната мацка се появява натокана и мъжете започват да точат лиги по нея от телевизора.

Преди да започне работа в музикалната медия, Вероника работи като танцьорка в нощен клуб. При появата си пред ергена Виктор мацето падна на шпагат в краката му, за да демонстрира колко е гъвкава. Дори и това обаче не й помогна да стигне по-напред в риалити формата. Ергенката не получи роза още във втория епизод на шоуто и си тръгна рано-рано от имението със сълзи на очи.

Вероника стана популярна в България с участието си в конкурса "Мис Плеймейт". Секси каката обаче не успява да спечели короната в едно от последните издания на престижното състезание. Във визитката за "Плеймейт" Вероника е представена като еротичен модел и танцьор.

"Към днешно време да си намериш богат мъж е лесно, особено ако си красива жена. Но това не е моето. Предпочитам връзка по любов. Да, парите са важни, но само за прехраната", гласи един от култовите цитати на Вероника малко след като напусна първия сезон на "Ергенът".

Четете още

Ергенката Габи се къпе на открито (СНИМКИ В СТАТИЯТА)

Ергенката Габи се къпе на открито (СНИМКИ В СТАТИЯТА)

Ергенката Джия: Валерия и Евгени няма да се женят

Ергенката Джия: Валерия и Евгени няма да се женят

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама