Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15209670 www.bgdnes.bg

Звездата Везенков и гаджето се натискат на Закинтос

Баскетболната звезда Александър Везенков и гаджето му Никол продължават с летните си приключения. Влюбените са отседнали на гръцкия остров Закинтос и се наслаждават на прекрасните гледки и кристално чиста вода. Саша и гаджето му са настанени в луксозен комплекс, като за двамата има специален басейн с панорамна гледка край морето. Там двойката разменя прегръдки, ласки и нежни целувки. Везенков и Никол обикалят острова с корабче и стигат до прочутия екзотичен плаж Навагио, известен още като залив на контрабандистите. 

През 1983 г. корабът "Панайотис", превозващ контрабандно цигари от Турция за Италия, претърпява корабокрушение в морето край Закинтос и е изоставен от екипажа на този плаж, където стои и до днес. 

Реклама

Везенков и гаджето му са постоянно заедно от началото на месеца. Сексапилната гъркиня пристигна у нас специално за 28-ия рожден ден на втория българин, който ще играе в американската НБА лига. Двойката изкара няколко дни в Ботевград, където Саша се готви за новия си отбор "Сакраменто Кингс" по специално изготвена програма.

Баскетболната ни звезда и сексапилната гъркиня разкриха връзката си през март тази година. Никол е една от най-добрите състезателки по водна топка в "Олимпиакос". За момента не е ясно дали връзката й със Саша ще продължи от разстояние, или тя ще избере да зареже кариерата си и да отиде при него.

Четете още

Везенков се вози в ОГРОМЕН ДЖИП

Везенков се вози в ОГРОМЕН ДЖИП

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама