Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/14847173 www.bgdnes.bg

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Баскетболната звезда дойде в залата по дънки, с Никол Елефтeриаду засега остават разделени

Голямата баскетболна звезда на България Александър Везенков стъпи за първи път в Golden 1 Center. Това е домът на "Скараменто Кингс", неговия нов клуб от НБА за следващите 3 години. Саша вече е на американска земя, но за момента без сексапилната си приятелка. Българинът е гадже с красивата състезателка по водна топка Никол Елефтeриаду (25). 

Реклама

Везенков дойде в залата с широка усмивка на лицето, спортно облечен с бели кецове, сини дънки и клубен суичър. Българинът изгледа от първия ред на трибуните мача от Лятната лига срещу "Маями Хийт". Везенков донесе късмет на своите нови съотборници, които спечелиха с 95:83. Александър бе поздравен от един от собствениците на "Сакраменто Кингс" Вивек Ранадив, а след това се здрависа с една от големите звезди на отбора Де'Арън Фокс. Освен това Везенков обра овациите и на феновете. За да e пълно шоуто, в една от паузите фен изкрещя "Обичаме те, Саша" достатъчно силно, за да го чуят всички и да се разсмеят. 

Баскетболната ни звезда и сексапилната гъркиня разкриха връзката си през март тази година. Никол е една от най-добрите състезателки по водна топка в своя клуб "Олимпиакос". Неотдавна ватерполистката се дипломира в местен колеж като физиотерапевт, а и й предстои сезонът в гръцкото първенство. За момента не е ясно дали връзката й със Саша ще продължи от разстояние, или тя ще избере да зареже кариерата си и да отиде при него.

Четете още

Саша Везенков се размина с тежка контузия

Саша Везенков се размина с тежка контузия

(СНИМКИ) Ето го страхотното гръцко гадже на Александър Везенков

(СНИМКИ) Ето го страхотното гръцко гадже на Александър Везенков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама