Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15291538 www.bgdnes.bg

Венета Райкова: Оздравях с плащане на десятък

Венета Райкова разкри, че от години плаща "десятък". Тв водещата, която се преквалифицира в коуч и влогър, направи уточнението, че това е вид данък пред "висшите сили, управляващи Вселената". Това е важно пояснение, коментират нейни виртуални последователи, защото такъв данък задължително се плаща от членовете на евангелските конфесии "по света и у нас", а по желание - и от техни последователи. 

Райкова довери още, че тя е решила да се отчита на "висшите сили", като дава десет процента от доходите си на хора в нужда. "Не е необходимо да давате тези пари на точно определени хора, важното е, че ги давате от сърце", убедена е русата амбиция. 

Реклама

"Но дори и да не ги дадете, Вселената пак ще намери начин да ви ги вземе", предупреждава някогашната "Мис Мини". За онези, които се противят на тези закони, са предвидени наказания. "Може да се разболеят, да им се повреди колата...", посочва Райкова.

Бившата половинка на Тишо от "Биг Брадър" обобщава: "Тоест, и да не платите десятъка, висшите сили пак ще ви го вземат под една или друга форма".

Самата Венета признава, че и тя на няколко пъти е пропускала да се отчете пред "вселенския разум" и е била наказвана. Неостаряващата блондинка припомни за тежките си здравословни проблеми и изрази увереността си, че десятъкът е помогнал да се радва отново на прекрасна физическа кондиция.

Четете още

Венета Райкова си спомни как печели 75 000 бона

Венета Райкова си спомни как печели 75 000 бона

Венета Райкова призна за тежко заболяване!

Венета Райкова призна за тежко заболяване!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама