Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15310113 www.bgdnes.bg

Ето ги новите миски!

Полуукраинка грабна короната в морската ни столица 

Най-красивите за лято 2023 ще се надпреварват в "Мис България"

Новите миски за лято 2023 са избрани.

Мис България - Пловдив 2023 стана Магдалена Табакова, която поведе началото в избора на най-красиви българки. Младото момиче спечели конкурса на церемония, провела се на 14 юли. 21-годишната студентка по психология се наложи над 13 претендентки, които бяха избрани на предварителен кастинг. Фаталният брой участнички преминаха през три тура, като всяка една от тях се постара да покаже най-добрите си качества и да спечели гласовете на жури и публика. Магдалена грабна сърцата и овациите на публиката и журито и си заслужи мястото в конкурса "Мис България 2023".

Преди броени дни бе избрана и Мис Родопи, като короната получи Весела Тенева. Красавицата е на 22 години и тази есен ще бъде студентка четвърти курс по специалността "Детска педагогика" в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Висока е 1,77 м и има перфектни мерки 88/61/92.

Реклама

Родното Черноморие не остана по-назад и там също обявиха своите миски.

18-годишната Елизабет Кравец с украински корени бе коронясана за Мис Варна 2023 в морската ни столица. Елизабет е плод на любовта между украинец и българка, родена е в Израел, но живее в България, има българско гражданство и паспорт. Тя пребори двадесет и две варненски красавици на грандиозен спектакъл, който събра над 600 гости от цяла България. Красавицата покори жури и публика с идеалните си мерки 89/64/90 и ръст 177 см. По време на конкурса Елизабет показа женственост, грациозна походка, харизматично излъчване и ослепителна усмивка. Освен титлата Кравец си тръгна с още множество специални награди, както и правото да представи морската ни столица на националния конкурс "Мис България".

И Бургас има своята нова кралица и това е Зорница Петкова. 24-годишната блондинка получи короната и лентата, оставяйки зад гърба си 13 красавици на конкурса "Кралица на Бургас". Зорница учи бизнес администрация и работи в сферата на туризма.

Русокоската също ще се включи в надпреварата за националния конкурс за красота "Мис България", който по традиция се провежда през есента в столицата.

Четете още

КАТАРЗИС! Мис Силикон на палатка, хапва вкусен бобец

КАТАРЗИС! Мис Силикон на палатка, хапва вкусен бобец

Огромен скандал на "Мис Варна". Мрежата кипи!

Огромен скандал на "Мис Варна". Мрежата кипи!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама