Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15439249 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова: БОГОРОДИЦА ми помогна да имам дете!

Легендата на естрадната музика Кичка Бодурова отново проговори за връзката си с вярата.

"Не ходя толкова често на църква. Аз мисля, че носим Бог в себе си. Всички знаем кои са добродетелите, но не винаги ги използваме и помним. Аз живея с мисълта да вярвам в две неща - не прави това, което не искаш да се случи на теб и другото - каквото и да правиш, силата отгоре вижда всичко. Аз съм се молила много на Богородица. Не можех да имам дете и тя ми помогна. И в двете ми къщи - в България и в Щатите, имам икона на Богородица", разкри Бодурова от Несебър пред "На Кафе по Нова телевизия.

В четвъртък вечер тя изнесе голям концерт в Бургас.

"Изпях 5-6 песни за морето. Както и тази, която наричам мой химн, за любимия ми роден град Бургас. Беше невероятно настроението. Да съм два пъти на сцената в Бургас това лято - беше приказка. Всяка година си казвам, че това ще ми е последната, но получавам толкова много любов... Тайно моите фенове ме накараха да обещая, че и догодина ще направя концерт. Направили са видео и са го постнали в социалните мрежи. Е, как да се откажеш от любов, това е трудно! Пея от половин век и затова имам предложение да направя един концерт в НДК, но все още не съм решила", разкри Кичка.

"Когато човек пораства, от всичките тези уроци помъдрява. Научих, че когато направиш грешка, затвори страницата и продължи напред, животът продължава", добавя тя. Признава още, че когато се завърне в Лас Вегас, първото нещо, което ще направи, е една българска мусака.

Четете още

Кичка не може да прости на Панайот!

Кичка не може да прости на Панайот!

Кичка Бодурова дари рокли на библиотека

Кичка Бодурова дари рокли на библиотека

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама