Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15456846 www.bgdnes.bg

Скандалната певица Лейди Би разби "Гласът на България"

Позабравената певица Лейди Би се завърна с гръм и трясък на сцената в шоуто на "Гласът на България". Бойка Щерева, както е нейното истинско име, изненадващо се появи като участничка в предаването и с лекота премина в следващия кръг. Журито в състав Мария Илиева, Иван Лечев, Дара и Миро едва не се изпокараха при кой отбор да отиде.

Лейди Би изпълни перфектно арендби хит, а треньорите веднага познаха нейния глас. Бойка отсъстваше от години от сцената, но сега се завръща след като роди детето си. Певицата нашумя преди доста години не само с музиката, но и с провокациите и голите си снимки. 

Реклама

"Тогава всички се снимаха голи, начело с Лили Иванова", обясни вече помъдрялата Лейди Би. "Направо ни онвя", каза Мария Илиева, но Бойка все пак реши да се присъедини към отбора на Миро. "Шашава съм и се притесних - каза скандалната певица, която се разплака при спомена за починалия си баща. Лейди Би показа атрактивна визия с плитки и очила и даде сериозна заявка с пеенето си за класиране на финала.

Треньорите останаха впечатлени и от 18-годишния Жулиано от Сандански, който пее в църква и се справи перфектно с госпъл изпълнение на английски език. Талантливото момче от ромски произход бе подкрепяно от родата, която бурно го аплодира за класирането в следващия кръг. Жулиано ще се бори за финала в отбора на Дара. 

Истинска борба между треньорите се разрази за 17-годишната Надежда, която също направи страхотно впечатление. Мария Илиева дори бе блокирана и в крайна сметка къдрокосата Надя се присъдени към тима на Миро, като  вече е сочена за един от фаворитите в шоуто по Би Ти Ви. 

Четете още

Мария Илиева за "Гласът на България": Пържих се и медитирах при изгонванията

Мария Илиева за "Гласът на България": Пържих се и медитирах при изгонванията

Големи промени в "Гласът на България"

Големи промени в "Гласът на България"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама