Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15477361 www.bgdnes.bg

Ергенката Пам влиза в "Гинес"

Мадамата участва в най-дългото речно ревю

"Бяхме наистина в една приказка! Скоро ви споделих, че ще участвам в модното ревю." С тези думи участничката в риалитито "Ергенът" Пам Велидис затвърди участието си в едно по-нестандартно събитие. "Събитието се осъществи вчера и кандидатства за Книгата на Гинес с рекорд за най-дългото речно ревю (по дигата на река Дунав при град Видин, България)", разказа писателката.

Мероприятието освен всичко има и благотворителна цел. Със събраните средства ще се създаде пространство в град Видин, оборудвано с шевни машини и всичко необходимо за начинаещи в първите им стъпки в света на модата.

Реклама

Чаровната червенокоска Пам многократно доказва, че по пътя на успеха вътрешната красота също е от значение. Покрай участието си на малкия екран плюс сайз моделката получи сериозен хейт и критика. Пам обаче добре знае какво иска от живота и в коя посока е тръгнала.

За събитието организаторите казаха: "Бъдете срещу течението и не му позволявайте да ви повлече в посоки, които не отговарят на вашата същност! Чакаме Ви".

Пам благодари на Видин за добрите емоции и прекрасното посрещане. "Хората тук са изключително топли и мили, посрещнаха ни с отворени сърца. Не помня кога за последно толкова много хора са ми се радвали и са вървели след мен, за да ми кажат такива прекрасни думи!", сподели карнобатчанката.

Четете още

Едрата ергенка Пам разкри какво мрази

Едрата ергенка Пам разкри какво мрази

Пам от "Ергенът" протестира срещу насилника на Дебора

Пам от "Ергенът" протестира срещу насилника на Дебора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама