Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15519315 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова НЕ ЖИВЕЕ с гаджето

Холивудската звезда спи на хотел в България

Синът на Мария Гроздева пак заминава за Холивуд

Колкото и Мария Бакалова и любимият й Валери да обясняват, че са едно семейство, се оказва, че двойката не живее под един покрив, поне докато са в България.

От няколко седмици една от най-звездните двойки е в София, но холивудската знаменитост спи на хотел, видя "България Днес". Бакалова сама се похвали, че е наела стая в един от най-лъскавите и луксозни хотели в центъра на столицата.

Реклама

Вместо да отседне в дома на свекърва си - голямата ни шампионка Мария Гроздева, Бакалова нощува срещу щедро заплащане на пъпа на София. Важно е да се уточни, че актрисата няма никакви проблеми със семейството на възлюбения си. Защо обаче избира да живее в хотел, а не у родителите на Валери, не става ясно. Двукратната олимпийска шампионка Гроздева много харесва доведената от сина си снаха.

"На седмото небе от щастие сме за Мария и Валери", призна преди време шампионката.

Бакалова изтъква, че чувства любимия си като точния мъж за нея. Двамата направо си били като едно семейство.

"През цялото време сме неразделни и станахме вече като семейство. Бързо заобичах Валери. Има супер яко чувство за хумор, много е умен, не е като мен - "книжен плъх", чувствам се уютно с него", сподели наскоро в интервю Бакалова.

Иначе Мария и Валери са свили любовно гнездо в САЩ. След като разкриха за връзката си, навръх 14 февруари, месец по-късно двойката стегна куфарите и забегна за Холивуд, където Бакалова работи. Там актрисата и участникът от миналия сезон на "Игри на волята" заживяха под един покрив. По информация на "България Днес" Валери отново ще последва любимата си зад океана. Това ще случи след няколко седмици. Лятната ваканция на Мария приключва скоро и блондинката трябва да се завърне към работата си в Меката на киното.

Валери пък нямал нищо против да последва жената на живота си. Близки до двойката споделят, че двамата нямали абсолютни никакви проблеми. Всичко във връзката между наследника на Мария Гроздева и Бакалова вървяло по мед и масло. Влюбените гълъбчета не се карали за нищо. Винаги изглеждали щастливи и всички предричали връзката им да продължи вечно.

Четете още

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Мария Бакалова официално призна: С Валери вече сме семейство!

Изненада! Мария Бакалова цъфна в България, спи в тузарски хотел

Изненада! Мария Бакалова цъфна в България, спи в тузарски хотел

Реклама
Реклама
Реклама