Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15553645 www.bgdnes.bg

Цвети припадна във "Фермата", а по-късно си тръгна

Участничката от червения отбор "Канатица" Цвети води сериозна битка с опонентката си Емилия. След дълго пъшкане и превъзмогване на препятствия, участничката припадна точно пред съотборниците си.

"Усетих, че започнах да губя координация. Изведнъж ми причерня. Май никога не ми се е случвало. Аз искам да си продължа битката. Добре съм", увери съотборниците и водещите на шоуто изморената Цвети.

Реклама

"Докторът ми каза, че ми е паднала кръвната захар рязко, което е довело до причерняване", обясни ни тя. Докторът също обясни на зрителите, че тя може да продължи стига да е сигурна в себе си.


"Още от началото Цвети беше попарена от номинациите. Това е, за да докаже себе си", започнаха да обсъждат участниците, като дори и един от нейните съотборници призна, че не разбира защо е продължила след тежката физическа умора.

За съжаление, волята на Цвети не и помогна и дори след всички усилия, тя загуби от своята опонентка.
"Не знам каква е тази каръщина. Смятах, че имам големи шансове. Бях убедена, че мога да победя".

След плашещото преживяване някои от участниците подходиха с неодобрение към отбора "Канатица" и коментираха, че без нужната подготовка, няма какво да правиш в предаването.

В края на днешния епизод отпадна именно колабиралата участничка. "Безкрайно съм ви благодарна!", сбогува се с добри чувства Цвети.

Четете още

ГОРЧИВО! Задава се сватба във "Фермата"

ГОРЧИВО! Задава се сватба във "Фермата"

Актьорът Петър избяга от духането във "Фермата", заговори за пъклен план

Актьорът Петър избяга от духането във "Фермата", заговори за пъклен план

Реклама
Реклама
Реклама