Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15596834 www.bgdnes.bg

СНИМКИ ги издадоха! Ергенът и Валерия не са гаджета

Любовта им май е само за пред камерите

Пианистът и моделката кучелюбка се държат хладно, не се усещат любовни трепети между тях

Любовта между Валерия и ергена Евгени май е само за пред камерите. Още след края на шоуто "България Днес" първи писа, че двойката не е заедно. А колкото повече времето минава, информацията ни се потвърждава все повече.

Реклама

Пианистът и кучелюбката може и от време на време да се показват заедно, но изглежда, всичко това е трик на продукцията, която уж ги събра с идеята да се покаже как любов е възможно да пламне в риалити формат.

Наскоро една от най-одумваните двойки у нас се появи на откриването на сезона на Би Ти Ви - телевизията, която ги направи популярни. Въпреки че пристигнаха заедно, Евгени и Валерия се държаха доста хладно един към друг. Отдалеч си личи, че усмивките по лицата им са изкуствени. Двойката не демонстрира никаква близост. Нито веднъж двамата не се хванаха за ръка. Не се и прегърнаха дори. Все неща, които са типични за истинска двойка. Дори когато позират за снимка, популярните личности стоят на метър един от друг. Евгени и Валерия размениха само няколко думи един с друг, при това без да има емоция или каквото и да е било. А за любовни трепети и дума не може да става. И все едно насила са заедно на купона.

Според наши източници Валерия и Евгени още няколко месеца ще се преструват на щастлива двойка. След което ще "взривят" медийте и почитателите си с новината, че се разделят.

След като обиколи всички предавания в Би Ти Ви с приключването на "Ергенът", двойката не обелва и дума за т.нар. си романс. И Валерия, и Евгени отказват да повдигнат завесата около личния си живот. Двойката дори не живее под един покрив, а сватба не се планира, както се тиражираше след края на формата.

Нито една от приятелките на Валерия от шоуто пък не разкрива за връзката й с Евгени. И не издава подробности.

Четете още

Валерия от "Ергенът": Аз съм вечната булка!

Валерия от "Ергенът": Аз съм вечната булка!

Олеле! Мислят Ергенката Елена за непълнолетна

Олеле! Мислят Ергенката Елена за непълнолетна

Реклама
Реклама
Реклама