Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15597495 www.bgdnes.bg

"Фермата" стана любовен сериал, вижте кой с кого се целува и пляска

Любовен триъгълник, пляскане на дупета и целувки бележат новия сезон

"Фермата" се превърна в любовно риалити. Разбира се, продуцентите Иван и Андрей няма да позволят това, но все пак се нагледахме на доста интимни истории. Засега риалитито се развива доста мачовски и като че ли на жените не им е оставена възможност за доказване. Всъщност май никоя от жените не е от особено значение в риалитито освен за свалки.

Ния, един от най-силните играчи, си падна по фермера от Дерманци Георги Георгиев. В същото време стана ясно, че той си пада по друга участничка, Валерия. Зрителите се насладиха на класически любовен триъгълник, в който мъжът се колебае и "страда", докато разбере коя повече харесва. Доста хора му завидяха май.

Реклама

Все пак Жорката намери сили да каже на Ния, че не я иска. Мацката се държа мъжки, за разлика от много от участниците от силния пол, и прие стоически новината.

Георги веднага се хвърли към своята любима Валерия и сподели чувствата си. За награда мачото от Дерманци с 260 декара сливи получи красива усмивка.

Актьорът Петър реши да мине границата, като се хвърли на красивата Моника и на бърза ръка я нацелува. Самата девойка, съвсем като героиня от Чехова пиеса, се държеше плахо и притеснено, но в крайна сметка отблъсна агресивната атака на ухажора.

Как ще се развият любовните драми на фермерите, тепърва предстои да разберем. Разгарят се се класически сюжети - обсебващ мъж, любовен триъгълник и разбира се, пляскане по задните части на момичетата. А шоуто може би трябва да смени името си.

Четете още

Влюбените във "Фермата" Петър и Моника със СКАНДАЛ заради крава

Влюбените във "Фермата" Петър и Моника със СКАНДАЛ заради крава

Страстни целувки палят интрига във "Фермата"

Страстни целувки палят интрига във "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама