Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15648625 www.bgdnes.bg

Мегагаф в "Игри на волята"!

Подариха победа на старейшините, въпреки че не наредиха правилно пъзел 

Огромен гаф беляза тазгодишното издание на "Игри на волята"!

Отборът на старейшините несправедливо беше обявен за победител в една от битките за територия, след като не успя да нареди правилно пъзела на финала, забелязват наблюдателни почитатели на риалитито по Нова телевизия. В реално време не се вижда, че едно от парчетата не е на мястото си, но стопкадри показват, че грешка наистина има.

Зрителите скачат в социалните мрежи на водещия Димо Алексиев, че не е забелязал грешката и бърза да обяви синия отбор на старейшините за победител. Развоят на играта е с тежки последствия, особено за амазонките, които дълго време агонизират на Дивата река и остават без храна и истински легла.

Реклама

Грешката така и не е забелязана и победата на старейшините остава, както и всички благини, които следват за племето.

Напоследък доста главоболия се струпват на Димо Алексиев на телевизионния екран. В един от последните епизоди стана ясно, че водещият има здравословни проблеми. Димо едва говореше по време на битка, като на моменти гласът му направо изчезваше. За проблема му стана ясно още в анонса на надпреварата, когато бременната Ралица Паскалева се появи без екранния си партньор. "Какво става? Къде е Димо?", чудеха се зрители и се питаха какво става с любимеца им. Алексиев се появи малко по-късно, но от него нямаше и спомен за енергичен водещ. Димо звучеше като Дарт Вейдър и трудно изричаше репликите си.

Четете още

Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Елвиса се завърна триумфално при Старейшините

Болест повали Димо Алексиев, актьорът с мъка води "Игри на волята"

Болест повали Димо Алексиев, актьорът с мъка води "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама