Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15663420 www.bgdnes.bg

Андреа плаче! Изпуснала сватбата на Златка

Феновете са в шок

Певицата е съсипана, пропуска полет от Словения и не може да присъства на празника

"Защо плака в последния лайв", попитаха изкусителната Андреа феновете в коментарите. "Защото си изпуснахме полета от Словения и не успяхме да бъдем на сватбата на Злати", разкри тя. Певицата я е яд, защото сама сподели, че са щели да си изкарат приказно, както било и на моминското парти. "Сигурна съм, че Злати ще ми прости! Ние си се обичаме от години", - надява се Андреа и допълни: "Щеше да е хубаво с Азис да изпеем "Как да живея без теб".

Реклама

Огромният купон на Русата Златка събра целия бг хайлайф, за да отпразнува краят на моминските й дни. Най-сексапилните блондинки на тържеството без съмнение бяха Андреа и Светлана Гущерова. В звездния антураж се включиха и попфолк певицата Ваня, както и още няколко близки приятелки на бъдещата булка. След голямата веселба обаче Андреа скапа настроението и атакува бившия си Кубрат Пулев в мрежите.

След моминското парти Андреа събра куфарите за Словения и замина да пие капучино на плажа с дългогодишния си приятел Стамбини. Малко преди сватбата на Златка обаче като гръм от ясно небе се появи поредната драма в живота на певицата.

"Когато Господ ти вземе някой, винаги ти дава нещо друго", проплака Андреа във видео на живо. Първоначално феновете се притесниха, че певицата е загубила близък човек или че любовните мъки с Кобрата не свършват, но чак седмица по-късно разбрахме, че Андреа е била съкрушена от това, че изпуснала полета си от Словения за сватбата.

Според певицата със Златка си се обичат и това емоционално изпитание най-вероятно няма да попречи на приятелството им.

Четете още

Синът на Джизъса носи халките на сватбата на Златка

Синът на Джизъса носи халките на сватбата на Златка

(СНИМКИ) Златка каза "да" на Карен на пищна сватба

(СНИМКИ) Златка каза "да" на Карен на пищна сватба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама