Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15676410 www.bgdnes.bg

Култово! Михаил Билалов куфее на чалга като мафиот

Феновете го хванаха

Част от Джаро от "Под прикритие" все още живее в актьора

Михаил Билалов куфее като мафиот в чалготека! Не, това не е сцена от нов филм, в който участва, а е действителност. Водещият на "Стани богат" бе уловен от наблюдателни гости на плевенски нощен клуб. С черна риза и бодигард пред ВИП сепарето Билалов изглежда като истински мафиот, с който не е добре да си имаш работа. Явно в актьора е останала част от ролята му на бизнесмена Джаро от култовия сериал "Под прикритие". "Сякаш отново се е изплъзнал на инспектор Попов", запалени фенове дори направиха препратка между случващото се и гангстерската серия. Други пък си представиха как бодигардът, застанал отпред, е друг главен герой - Иво Андонов.

Единственото нещо извън персонажа на гангстера беше музиката. В сериала е известно, че най-любимата музика на Джаро е операта "Травиата". Явно произведението на Верди вече е заменено с последния хит на Галена - "Ти не си за мен".

Реклама

Билалов е известен като ерудирана личност особено покрай това, че е лицето на викторината "Стани богат". Мнозина се изненадаха, че актьорът с голям кеф се радва на попфолка и люшка чашка скъп алкохол в ритъма на новото парче

До купонясващия актьор е забелязана сценаристът на "Под прикритие" Ваня Николова. Тя е половинката на тв звездата. Двамата публично показаха своята любов преди почти две години. Рижавата интелектуалка обаче не е почитател на чалгата. Вижда се как седи отегчено в сепарето и чака нетърпеливо партито да свърши. Въпреки че сценаристката твърди, че харесва да разнообразява музикалните си предпочитания, в този момент тя си мисли само за едно - да се прибере вкъщи и да прочисти ушите си с любимия си джаз.

Четете още

Рачков се бори с "Гласът", Ненчо Балабанов с Билалов

Рачков се бори с "Гласът", Ненчо Балабанов с Билалов

НЕ Е "СТАНИ БОГАТ!" Михаил Билалов става циник

НЕ Е "СТАНИ БОГАТ!" Михаил Билалов става циник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама