Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15676757 www.bgdnes.bg

Ето защо Зуека избяга от България

България отчая актьора

Василев се сдухва тежко всеки път, когато се прибере

Перфектната телевизионна половинка на Рачков Зуека преди повече от 2 години напусна България и шоубизнеса. Заклетите му почитатели първоначално бяха шокирани, но не след дълго видяха една по-добра и креативна страна на Васил Василев. 

"Промяната при мен е наистина голяма, защото никога не сме живели толкова спокойно. Всичко е лежерно, не се притесняваме за нищо. И ние започнахме да гледаме на живота като испанците – в крайна сметка той няма да избяга“, разказа Зуека за живота си там пред "Фокус“, а с какво точно се захвана шегаджията изненада всичките му почитатели. 

Реклама

Телевизионният водещ започна да се вихри с четките и боичките, а произведенията му бързо намериха любителите си, които са както и българи, така и ценители от цял свят. 

"Българи от цял свят купуват. Вече имам фенове и колекционери, които не са българи – от Норвегия, от Америка. Много различни хора са, което мен изключително много ме радва“, разказа Василев.

Не всичко е цветно, обаче, за Зуека, който съвсем оредя идванията си до България. Самият той си призна, че всеки път, когато се прибира тук му става много мъчно. 

"Не знам дали България някога ще излезе от тая паяжина и дали този паяк някога ще бъде отровен, но искрено се надявам. Хората се променят, и то надолу. Стават още по-лоши, по-завистливи, по-мрачни, още по-недоволни. Човек става недоволен тогава, когато е неудовлетворен от това, което прави. Когато не е удовлетворен от това, което прави, той не може да ражда позитивни мисли“, откровеничи Васил.

Четете още

Откраднаха джипа на художника Недко Солаков

Откраднаха джипа на художника Недко Солаков

Сузанита по стъпките на Зуека, стана художничка

Сузанита по стъпките на Зуека, стана художничка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама