Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15693698 www.bgdnes.bg

Разкриха бременна ли е Анелия

Нейна приятелка отрича плъзналите слухове

Анелия не е бременна! В това е категорична близка приятелка на певицата, която коментира плъзналите слухове пред вестник "България Днес". Редакцията се свърза и с пиарката на изпълнителката, която обаче отказа коментар в неделния ден.

Клюките идват оттам, че на последното си събитие Анелия се е движила бавно по сцената, като че ли е внимавала да не се претовари. Плюс това облеклото не прикривало леко издутия корем на певицата, твърдят последователи на фолкаджийката. Те са категорични, че Анелия е бременна и това много личало на последното й участие на живо.

Реклама

Иначе Анелия се е раздала на макс в столична дискотека, радват се почитателите на певицата, от които е трудно нещо да се скрие. Те допускат, че Анелия може може да носи отроче в корема си, но да крие от суеверие.

Оказа се, че това е поредната спекулация.

Съвсем наскоро фолкдивата се завърна на попрището на Купидон, когато откри любовта в лицето на бизнесмена Любомир Захаринов. Той дори й предложи брак, когато тя навърши 41 години. Затова за мнозина не би било учудващо, ако певицата обмисля дете с човека до себе си.

Както знаем, Анелия има една дъщеря, Ивон, от връзката си с Коко Динев. Захаринов също е баща на две деца.

"Говорим си за деца. Все по-готова ставам, вълнувам се много и смятам, че това ще дойде с времето, но това си е Божа работа" - призна преди време Анелия и добавя: "Отговорността за едно дете е изцяло на майката, от бащата се очаква да поеме финансовата част".

Четете още

Анелия изненада половин България - пее левскарски песни

Анелия изненада половин България - пее левскарски песни

Анелия избяга в чужбина

Анелия избяга в чужбина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама