Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15748137 www.bgdnes.bg

Жоро от "Фермата" иска да пипа Валерия

Нещата във "Фермата" се разгорещиха

Риалити предаванията винаги са били благодатна почва за неочаквани приятелства, съперничества и драма. Въпреки това, понякога, сред целия хаос и конкуренция, нещо красиво разцъфтява - истинска любовна история. Такъв е случаят с Валерия и Жоро, двамата участници във "Фермата", които намериха любовта на най-неочакваните места.

"Аз я харесвам още от кастинга. Не съм искал да търся някакъв контакт, защото щеше да е тъпо, а и аз не действам по този начин", обърна се хлътналият до уши участник Жоро към най-добрата приятелка на телевизионната си изгора Валерия.

Реклама

"Бих се радвал ако мога да я опозная малко повече. Има сериозна крепостна стена. Така я усещам. И пак не смятам, че съм и безразличен , аз го виждам в очите й. Просто има нещо, което я спира".

Жоро продължи да се жалва по любимата Вал, като дори призна, че иска да я докосва: "Изпитвам нужда в някакви моменти да я докосвам. Аз наистина съм адски искрен с нея".

Приятелката на Вал Присияна вярва, че любовта е във въздуха и, че ако Жоро е достатъчно търпелив да почака задръжките на Валерия да паднат, връзката им ще бъде абсолютен успех.

Четете още

Нанси от "Фермата": Вие не видяхте нито една от реалните ми сили

Нанси от "Фермата": Вие не видяхте нито една от реалните ми сили

Оперираха по спешност Мис България след "Фермата"

Оперираха по спешност Мис България след "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама