Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15763924 www.bgdnes.bg

Йоана Буковска каза истината: Ролите в киното и театъра са важни, за да имам работа и пари

"Новите роли ми галят увереността, че имам работа и пари. Когато имам достатъчно роли в киното и театъра, се чувствам добре".

Това искрено сподели в предването "Денят започва... с Георги Любенов" актрисата Йоана Буковска-Давидова, която за разлика от някои свои колеги директно призна, че киното и театъра не са само изкуство, но и средство за изкарване на пари.

Реклама

Буковска играе ролята на Стела в най-новия български филм - "След сезона" на режисьора Иван Панев, който вече е по кината.

"Да имаш работа и да те ценят - това е достатъчно ласкателство за един актьор", каза още Буковска.

"Благодарна съм, че след големи периоди на пропадания имам такива работни постижения. Гордея се с ролята си в "След сезона". Сценарият е писан специално за мен отпреди 15 години. Това е голяма радост и отговорност. Вече съм достатъчно зряла и помъдряла, за да мога да изиграя такъв тип жена. Тя една от героините, които най-много се доближават до мен", каза в друго предаване през март тази година Буковска.

Кадри от филма са заснети на плажа Силистар, което е любимо място на актрисата.

"Там най-често ходим със семейството си. Там минаха летата ни като гаджета с Иван и там проходиха децата ни", каза Йоана.

Четете още

Йоана Буковска: В депресия съм, когато нямам работа

Йоана Буковска: В депресия съм, когато нямам работа

Най-горещите секс сцени в БГ филми

Най-горещите секс сцени в БГ филми

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама