Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15767584 www.bgdnes.bg

Шеф Кустев с шокираща ИЗПОВЕД: губи майка си и баща си, фалира и се развежда с жена си заради изневяра

Дъното удря шеф Илиан Кустев по време на COVID пандемията, когато една от реализираните му мечти го разорява, а в същото време губи някои от най-важните хора в живота си. Това е най-тежкият период в живота на майстор готвача, от който той едва излиза, не без помощта на приятели. За тези трудни моменти разказва Кустев в предаването „Търси се“.

Преди няколко години българският готвач, който е на световно ниво, реализира една от мечтите си – да има собствен ресторант. За нещастие заведението заработва малко преди пандемията, а по време на локдауните е затворен. Първо временно, а след това и окончателно. Кустев е не просто разорен, а задлъжнява брутално. В същото време майка му се разболява тежко и умира. Неотадавна се е сбогувал и с баща си. Развежда се и с жена си, която се оказва, че му е изневерявала. Но за разлика от бившата, която прежалва за 2 седмици, шеф Кустев продължава да тъгува за майка си.

Реклама

Това е най-голямото дъно в живота на готвача. „Не знаех накъде да поема, нямах път, нямах нищо!“, споделя Илиан в предаването. Той разкрива, че пред дъщеричката си не показва нищо и винаги се опитва да изглежда силен, но въпреки това тя пак усеща, че той не е добре. Невръстното момиченце е и единственото, което го държи.

В този труден момент ръка му подават двама негови приятели, които го връщат към работата и го измъкват от дъното. Благодарение на тях и своята упоритост и благонадеждност шеф Кустев отново е на върха, като един от успехите му е журирането в „Мастър шеф“. Именно този успех Илиан посвещава на майка си, която винаги е вярвала в него.

Четете още

Петър Дънов спасява Шеф Кустев от "Мастършеф"

Петър Дънов спасява Шеф Кустев от "Мастършеф"

Мастър шефовете Кустев и Сарафов КРАДАТ рецепти и участници

Мастър шефовете Кустев и Сарафов КРАДАТ рецепти и участници

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама