Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15775171 www.bgdnes.bg

Русата Златка стояла без секс заради бебето

Креватни ограничения 

Лекарите забранили на плеймейтката и Карен да се любят след седмия месец

Любимата сексбомба Златка Райкова хвърли собствена бомба за личния си живот на феновете! Известната със своите изпепеляващи публикации наскоро разкри изненадваща тайна: Злати се въздържа от интимност след 7-ия месец на бременността си! Райкова, която стана популярна със завладяващия си външен вид, сега ни пленява с отдадеността си на майчинството. Семейството е приоритет номер 1 на блондинката.

Това разкритие идва като шок за много от нейните последователи, които с нетърпение следяха Злати по време на нейната бременност и взимаха пример. Русокосата красавица реши да открехне още една вратичка и да покаже повече от интимния си живот.

Реклама

В прочувствено стори в инстаграм тя сподели: "До 7-ия месец правихме секс, после имах забрана".

Решението на инфлуенсърката да се въздържа от интимност по време на бременността си доказва нейната любов към семейството и готовността да даде всичко за него!

Младата булка и съпругът й Калин Хачатрян са една от най-горещите двойки и любовната забрана най-вероятно е била сериозно предизвикателство за секссимволите. Здравето на детенцето обаче е на първо място и гълъбчетата се справиха чудесно с въздържането.

Бляскавата сватба на младото семейство се състоя в края на месец септември, но за меден месец още нищо не се е чуло. На женитбата присъстваха най-близките приятели и семейство на двойката както и дечицата. "Аз съм майка, съпруга и нормален човек със своите задължения", откровеничи Злати пред феновете и вдъхнови всички млади мами.

Четете още

Златка Райкова вече е Хачатрян, не сложи тире като ЦСКА

Златка Райкова вече е Хачатрян, не сложи тире като ЦСКА

Златка Райкова: Никога не се жалвам!

Златка Райкова: Никога не се жалвам!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама