Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15852450 www.bgdnes.bg

Ива от "Игри на волята" се разкая: Самозабравих се! Сама си изядох главата!

"Не успях да изключа емоциите си, да си замълча или да излъжа. Останах себе си до края, макар и сама да си изядох главата. Яд ме е, че нямах индивидуални битки, където да разгърна пълния си потенциал, яд ме е, че си тръгвам от племето точно преди да стане и стратегически интересно. В един момент играта ми стана прекалено удобна и сигурна и се самозабравих".

Тази изповед направи Ива от "Игри на волята". Девойката от отбора на Амазонките беше изхвърлена  от риалити формата, след като се оказа, че се възползвала от незаконно внесения телефон на Албена Ситнилска.

Реклама

Ива, на която половин България се възхищаваше за огромните гърди, е участвала в измамата. Оказва се, че със Ситнилска са заключили вратата си в Резиденцията, което е абсолютно забранено. За наказание Ива беше изпратена в Чистилището. На последния за сезона елиминационен съвет Ива получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев. Така състезателката по плуване се разделя с мечтата да спечели голямата награда от 100 000 лева.

"Разговорът, който сложи край в играта траеше една минутка. И щрак - с тази минутка убих своята мечта. Сама си го направих, сама си сложих главата на гилотината и разбих своите шансове", сподели Ива Георгиева.

И добави:"Пропуках се. Паднах в най-опасния капан, а именно да забравя, че съм в игра. Емоциите ми надделяха в този момент и се поддадох на едно изкушение, което сега ще заплатя скъпо. Изолацията е нещо, с което до момента не се бях сблъсквала и не знаех как ще ми повлияе. Можех много-показах малко, нямах търпение за “по-натам”, но "по-натам" така и не дойде, каза още бившата вече Амазонка.

Четете още

СРАМ! Ива от Амазонките говорила ТАЙНО по телефона на Ситнилска

СРАМ! Ива от Амазонките говорила ТАЙНО по телефона на Ситнилска

Ето ги най-големите БОМБИ в "Игри на волята" (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ето ги най-големите БОМБИ в "Игри на волята" (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама