Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15879555 www.bgdnes.bg

Жената на Стилиян Петров впечатли РОК ЛЕГЕНДАТА Род Стюарт

Легендарният певец е фен на Петров

Съпругата на Стилиян Петров - Паулина, бе най-харесваната половинка на голямо парти в Лондон. Българката впечатли дори рок легендата Род Стюарт.

Рекордьорът по мачове за националния ни отбор и жена му бяха сред специалните гости на годишната галавечеря на фондацията на "Селтик" в Лондон. Стан е сред най-уважаваните бивши футболисти на "детелините" и винаги получава покани за събитията на клуба. Така беше и този път. До него на вечерята блестеше половинката му Паулина. Тя събра погледите на всички присъстващи с елегантна черна рокля с впечатляващо деколте. Самият Род Стюарт не остана безразличен към красотата на българката и й отправи комплименти. Рок легендата е най-известният фен на "Селтик". Той от своя страна симпатизира на Стилиян, който остави златна диря в историята на клуба. Затова никак не изненадващо двамата се поздравиха сърдечно и поприказваха на партито в Лондон. Накрая заедно с Паулина запечатаха срещата си за поколенията с обща снимка.

Реклама

Петров бе сред най-търсените за разговори цялата вечер. Бившият халф имаше дълга раздумка с Кени Далглиш. Не пропусна да се отдаде на шеги и с екссъотборниците си Хенрик Ларсон и Крис Сътън. Двамата за пореден път благодариха на Стилиян за отличното му домакинство на благотворителния мач в София наскоро, от който бяха част.

Явно всички са прекарали отлично на събитието. Вечерята и партито продължи до малките часове на следващия ден. Снимките на Сътън в социалните мрежи са от 02,30 ч. Според медиите в Шотландия по време на вечерята са събрани не малко средства за благотворителните дейности на "Селтик".

Четете още

МЪРИ СТОИЛОВ отрязал СТИЛИЯН ПЕТРОВ за "Мача на надеждата"

МЪРИ СТОИЛОВ отрязал СТИЛИЯН ПЕТРОВ за "Мача на надеждата"

Световни легенди идват заради Стилиян

Световни легенди идват заради Стилиян

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама