Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15893000 www.bgdnes.bg

Нели Рангелова и Георги Христов отново заедно, целуват се

Целувка на сцената!

Изпълнителката на "Мой стих" предизвика фурор на юбилейния си концерт

Емблематичната Нели Рангелова се целуна с Георги Христов на юбилейния си концерт. Появата на поп певеца рамо до рамо с Рангелова беше изненадваща за мнозина. Дуото не е виждано заедно от дълго време, но явно възкръсва в името на добрите стари времена.

Двете звезди изпяха дуетна песен, която е специално писана за тях - "Една любов". Никой не oчакваше, че Рангелова и Христов ще бъдат толкова прочувствени на това парче, което публиката не е чувала на живо от години. На емоционалния финал на песента двойката направи зрелищна целувка.

Реклама

Рангелова и Христов са приятели от дълги години. Те са били в един клас в софийската Консерватория. Съществуват слухове за взаимоотношенията им в миналото, но изпълнителката категорично обявява, че това не е истина!

Певицата от Монтана чукна 45 години на сцена и по този повод направи двучасово шоу само с хитове. На концерта освен Георги Христов гостуваха млади таланти на българската сцена. Една от тях беше участничката от "Х фактор" Невена Пейкова, с която Нели изпя два дуета. Комбинацията между естрадното звучне на Нели с по-западните вокали на Невена беше нестандартна, но успешно предаде емоциите на посетителите.

В публиката също имаше познати лица като Кристина Димитрова и Иван Тенев. Те са близки със звездата на сцената и седяха на първите редове сред публиката.

Друга изненада беше друго младо попълнение - 8-годишната Мария Попова. Малкото момиченце показа големия си потенциал пред още по-голямата сцена. Заедно с примата на вечерта изпяха песен, посветена на майката на самата Рангелова - "Една сълза". За пръв път чуваме тази сантиментална балада на живо от години. Нели е споделяла, че не е могла да я пее, откакто е загубила своята майка. Явно със силата на новото поколение естрадната звезда успя да превъзмогне това предизвикателство.

Освен с певчески таланти на сцената участваха няколко балетни състава. Рангелова има усет към сценичната режисура и е пожелала да наблегне върху балета, за да бъде в унисон със залата домакин - Софийската опера и балет. Именно затова гостува и легендарната балерина Марта Петкова, която направи изискан танц на вечният хит на Нели - "Необясними неща", или по-известен сред всички като "Мой стих".

"Много неща бяха пълен хаос преди концерта", сподели Нели пред "България Днес" на галакоктейла след представлението и добави: "но слава Богу, всичко беше наред накрая".

Четете още

Певицата Нели Рангелова със СТРАХ: Не искам да се връща ужасът с COVID!

Певицата Нели Рангелова със СТРАХ: Не искам да се връща ужасът с COVID!

Подкаст: Нели Рангелова: Имам записани над 500 песни, а ме свързват само с “Мой стих”

Подкаст: Нели Рангелова: Имам записани над 500 песни, а ме свързват само с “Мой стих”

Реклама
Реклама
Реклама