Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15931178 www.bgdnes.bg

Холивудски актьор ЗАРЯЗА Мирела от "Игри на волята" на рождения й ден

Холивудският актьор не присъства на партито на гаджето си

Известният български актьор Юлиан Костов разочарова феновете, след като не се появи на рождения ден на своето звездно гадже Мирела Илиева. Мнозина бяха шокирани от решението на актьора да пропусне този момент от живота на Мирела. Участничката от предишния сезон на тв предаването "Игри на волята" съвсем наскоро разкри новата си холивудска изгора и двамата бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки.

"Юлиан е човекът до мен. Познаваме се от доста време. И двамата сме от Варна. Досега обаче никога, когато сме се засичали по събития, не сме имали възможност да се опознаем. Това лято обаче го направихме, на морето. Отне ми някакви часове, за да се влюбя в него. Много силно чувство", разказа Мирела миналата седмица по "Нова". Но двамата влюбени не се срещнаха в заветния ден.

Реклама

Илиева дори се обърна към феновете си с молба да измислят каква да бъде тематиката на партито й, а в крайна сметка танцьорката спретна младежко събиране на село.

Юлиан Костов пропусна селската идилия на половинката си, като предпочете музикална конференция вместо празника на Мирела.

Слуховете и спекулациите не закъсняха да се появят и феновете веднага започнаха да се питат какво става с връзката им. Мирела спря да качва снимки с гълъбчето и се съсредоточи върху тези с приятелите на празника си, а Костов не написа нищо за любимата в мрежите.

Този инцидент даде повод за размисъл за баланса между професионалния и личния живот на знаменитостите. Сякаш Юлиан Костов ни напомни, че дори при всички свои ангажименти важно е да не забравяме значимите моменти и хора в живота си.

Четете още

Изкусителката от "Игри на волята" Мирела иска в Париж с холивудското си гадже

Изкусителката от "Игри на волята" Мирела иска в Париж с холивудското си гадже

(Палави снимки) Сексбомбата от "Игри на волята" се гаджоса с любим на Мария  Бакалова

(Палави снимки) Сексбомбата от "Игри на волята" се гаджоса с любим на Мария Бакалова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама