Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15984744 www.bgdnes.bg

Ергенката Елена залюби двойник на Антонио Бандерас

  • В ритъма на любовта
  • Хубавицата е щастлива с половинката си

На крилете на любовта се носи ергенката Елена. Мацката, която се размина на косъм с победата в последния сезон на шоуто, вече си е намерила истинско гадже. И то удивително прилича на Антонио Бандерас. В това са категорични последователки на ергенката.

Реклама

"Прилича на Антонио Бандерас!", коментират феновете на Елена под фотос, на който тя показва новата си любов.

Брюнетката, която впечатли хиляди зрители със своят остър ум, пусна няколко снимки как танцува с новото си гадже. Досега само се носеха слухове, че Елена е намерила любовта. С публикуването на фотосите тя категорично доказа, че това е така. Елена за пръв път пуска снимки на лицето на новия си приятел, който наистина прилича на холивудската звезда.

"Открих мъж, който след едно приключенско лято, в което нямах възможност да се погрижа за растенията в дома си, трябваше да ги спасява наесен" - разкри как е припламната искрата Елена.

Интелектуалката е очарована от грижовността на двойника на Бандерас и добавя: "За мен такива случи обясняват много, но ще добавя само, че е страхотен танцьор", обяви Елена и пусна снимки как двамата са на дансинга.

Романтичните кадри са щракнати на сватба на приятели на двойката. Риалити звездата танцува замечтано и вероятно самата тя се чувства като булка. Много от феновете очакват скоро да видят и Елена в бяла рокля и вече да не бъде ергенка.

Реклама

Голяма част от последователките на ергенката благородно завидяха, но пожелаха на двойката най-доброто. Някои казаха, че възлюбеният на Елена изглежда много по-готин от Ергена Евгени.

"Евгени се показа в предаването като самовлюбен и въздух под налягане", казват фенки на хубавицата.

Някои от "колежките" на Елена в шоуто като Ирина, Пам и Лия също се зарадваха на щастливата двойка. Явно ергенката е успяла да създаде топли приятелства с някои от участничките във формата въпреки силната конкуренция.

Четете още

Елена от "Ергенът" хукна по битпазарите

Елена от "Ергенът" хукна по битпазарите

Ергенът избра Валерия, но живее с Елена

Ергенът избра Валерия, но живее с Елена

Реклама
Реклама
Реклама