Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16002723 www.bgdnes.bg

ДРАМА! Най-добрите приятелки Лора и Тоби една срещу друга в"Мастършеф"

Двете хубавици Лора и Тоби се бореха да впечатлят специалния гост в кулинарното предаване шеф Шишков, който им преподаде "Мастърклас"

Двете хубавици и най-добри приятелки в "Мастършеф" Лора и Тоби се изправиха една срещу друга в "Мастърклас" на шеф Таньо Шишков.

Реклама

Лора си спечели мястото на "Мастърклас" заради безупречната си презентация и неповторим вкус с рисковото си начинание - супа от фенел с фламбирани скариди. Това позволи на младата и амбициозна готвачка да избере срещу кого да се изправи в предизвикателството на шеф Шишков. Хубавицата избра най-близката си приятелка в "Мастършеф" Тоби, която остана в ступор, защото си помисли, че Лора се мисли за по-добра. Така и се оказа!

"Мастърклас" от шеф Шишков не е за подценяване. Както се очакваше имаше изненада. За пръв път в този сезон на "Мастършеф" състезанието за имунитет бе паралелно.

Професионалният готвач готви и двете красавици трябваше да следват неговото темпо и да не изостават. Шишков реши да направи крехка дъгова пъстърва, която се оказа и неговата любима речна риба. Въпреки привидно лесната задача двете мацки имаха известни спънки, но в крайна сметка сервираха на шефовете своите гурме чинии.

Тоби леко позабрави да сложи сол, а на фона на безвкусицата шефовете усетиха и горчивина. Това не им се понрави изобщо и критиките заваляха като порой. 

Със солта сгафи и красавицата Лора.

"Рибата е много добре овкусена, пюрето е страхотно на вкус и текстура, но задушените зеленчуци и при теб са абсолютно безсолни. Точно както при Тоби." Лора се опита да се защити и каза, че не са го видели кога е овкусил зеленчуците, но това бе голяма грешка от страна на нахаканата брюнетка.

Реклама

"В "Мастършеф" не трябва да чакаш някой да ти каже да сложиш сол на зеленчуците. Благодаря!", каза остро шеф Шишков на Лора, защото му писна да яде безсолни гозби.

"Днес малко по-добре се справи Лора!", казаха шефовете единодушно. Така младата красавица си спечели значка за имунитет, а другите, освен съперничката й Тоби, отидоха на стрес тест с тема "киновечер". Там обратите и изненадите не липсваха. Готвачите, които се озоваха на стрес тест, бяха засипани от хиляди пуканки, падащи от тавана. Това изкара акъла на борещите се да се спасят от елиминации. 

Всеки трябваше да сготви нещо, което е подходящо да си боцка, да си хапва човек, докато гледа любимия си филм. 

После пък, както си готвеха, шефовете има казаха да се разменят и трябваше да довършват гозбите на другите. Настана пълно фиаско, но някои от участниците в "Мастършеф" успяха да се справят. Други обаче бяха изравнени със земята от коментарите на топ готвачите. В крайна сметка Валентина се сдоби с черна престилка, тъй като се представи най-зле. Утре я очаква напрегната битка за оцеляване.

Четете още

Изгониха Евтим от "Мастършеф", топ 10 във формата е ясен

Изгониха Евтим от "Мастършеф", топ 10 във формата е ясен

Роси АУТ от "Мастършеф", скаридата на Тоби я изстреля първа в Топ 10

Роси АУТ от "Мастършеф", скаридата на Тоби я изстреля първа в Топ 10

Реклама
Реклама
Реклама