Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16040022 www.bgdnes.bg

Ния от "Фермата": Малките ми гърди ще ми помогнат да спечеля

"Малките ми размери и едни гърди назад ще ми помогнат да спечеля", заяви Ния от формата "Фермата" за предстоящия й дуел - да рови в кутия с пясък и да мине през нея. Нейната съперничка, Лилия, е малко по-надарена в бюста , но това не й пречи да бъде борбена. "Редят ми се в главата едни стратегии, но ще видим какво ще проработи", коментира блондинката.

След тежко ровене и лазене в калчища, изводите на Ния се оказаха истина - тя изпревари Лилия и успя да спечели дуела.

Реклама

Още един женски дуел последва в епизода - между Теодора и Линда. Победата беше взета отново от зеления отбор и "Елбетица" взе голямо предимство.

Последният сблъсък беше между мъже - Иван и Андрей, но не известните водещи, а участниците от риалитито. Двубоят беше огромен погром за Иван, който не можеше да смогне на темпото на Анди. "Елбетица" закова победа и в третия двубой и това доведе до голяма разлика в количеството пендари. 

След двубоите, отборите се изправят срещу играта, изискваща повече интелект - Алманах. В нея дуелистите отговарят на въпроси за историята на България. Зеленият отбор пак покори червените.  

Щафетата абсолютно утвърди печалбата на "Елбетица" и остави Иван и Теодора да висят на елиминация. В отбора гласуването доведе до равен брой гласове срещу двамата, и това накара "Елбетица" да реши съдбата.

Говорителят на зелените - Петър, се изказа от името на отбора да изгонят Иван, за да няма превес на силният пол в червения отбор.

Четете още

НАЗДРАВЕ! Кенан от "Фермата" изпил 1 тон ракия

НАЗДРАВЕ! Кенан от "Фермата" изпил 1 тон ракия

Трус във "Фермата": Лилия обвини Петър, че се крие под полите на жените

Трус във "Фермата": Лилия обвини Петър, че се крие под полите на жените

Реклама
Реклама
Реклама