Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16051995 www.bgdnes.bg

Заради Виолета - обявиха бойкот в "Игри на волята"

Зрители спират да гледат шоуто заради бутането на Виолета от продуцентите

Рейтингът на "Игри на волята" май тръгна рязко надолу! Един от най-гледаните формати у нас си навлече гнева на верните си фенове след редица гафове, които продукцията сътвори.

Най-върлите почитатели на шоуто са категорични, че престават да следят риалитито. Причината - постоянното бутане на Виолета и заобикалянето на правилата заради нея.

Реклама

Наречената от мнозина участници "змия" бизнес дама първо наруши строго правилата, като подсказа на дъщеря си кой е номиниран от племето й. Нещо, което е напълно забранено. Вместо обаче да я изгонят, както направиха със Ситнилска и с Ива, които сториха същото, продукцията реши просто да номинира Виолета служебно срещу малката Цвети.

На всичкото отгоре бизнес дамата от Америка получи зверско и нечувано до момента предимство в елиминационната битка, което в крайна сметка й помогна да отстрани един от враговете си.

"Това е краят! Толкова нагласена работа не съм виждала никъде. Какво е това предимство за Виолета? Изгубиха ме като зрители. Изгониха по-силната участничка, за да може Виолета със своите скандали и караници да вдига рейтинга на шоуто. Вкарахте си голям автогол." По този начин изглеждат повечето коментари в официалната страница на шоуто след битката в петък.

Факт е, че през този сезон продукцията изглежда доста нагласена. Първото е, че голяма част от участниците влизат в шоуто дори без да се явяват на кастинг - примерите са много - Ситнилска, Мартин Елвиса и т.н. В битките за елиминация пък по-интригуващите персонажи винаги има предимство с играта, която им се пада. А причината е повече от ясна - именно те да продължат напред.

Четете още

ЧЕСТИТО! Елия и Валентин от "Игри на волята" чакат бебе

ЧЕСТИТО! Елия и Валентин от "Игри на волята" чакат бебе

(Видео) Генчо от "Игри на волята" поведе БУНТ срещу бежански център

(Видео) Генчо от "Игри на волята" поведе БУНТ срещу бежански център

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама