Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16110044 www.bgdnes.bg

Жената с най-големи устни в света иска целувка с политик

Устни №1 в света с гореща изповед 

Винаги съм била неутрална досега, мисля, че имам какво да дам на хората 

Българското чудо в света на големите устни Андреа Иванова не би отказала целувка с прогресивен политик, дяволито сподели пред "България Днес" бургаската фурия, на която скоро предстои държавен изпит, след който да се дипломира в Софийския университет "Св. Климент Охридски" по специалността "Немска филология".

На балотажа вчера Андреа нямаше смисъл да се прибира в родния Бургас, след като още на първия тур нейният фаворит Димитър Николов от ГЕРБ отнесе за пореден път конкуренцията и запази поста си на градоначалник на морския град. Що се касае до столицата, родното Барби, което пръсна над 40 000 лв. само за няколко години да прилича на световноизвестната кукла, нямала особено голям ищах да следи, защото никой кандидат не хванал окото и сърцето й. Единствено Бойко би заслужил честта да се разходи до урната, ако отново се кандидатира за поста един ден. Въпреки че отдавна не е кмет на София, а избраният лично от него кандидат за столичен градоначалник Антон Хекимян претърпя провал и остана далеч от основните претенденти за поста Васил Терзиев и Ваня Григорова, експремиерът е любимец на бургаската фурия.

Реклама

Андреа Иванова обмисля сериозно предизвикателството да се пробва в политиката.

"Влияя се от мнението на моите приятели, които ме съветват в някой момент да се пробвам. Винаги съм била по-неутрална досега, но защо да не вляза в политиката. Мисля, че имам какво да дам на хората", коментира пред вестника русокосото изкушение, което се прочу в цял свят с уникалната метаморфоза на лицето си и рекордните десетки вливки хиалурон в устните, което директно я изстрелва в Книгата на "Гинес".

Предвидливо Андреа не пожелала да се изстрелва в политическия небосклон в последните години на бурно противопоставяне, редица предсрочни избори и нестабилна политическа обстановка. Вместо това бургазлийката заложи на развиването на своя профил в еротичната платформа ОнлиФенс, където радва стотици, а вероятно и хиляди последователи от цял свят с изключително разкрепостени снимки и видеа. А през това да завърши и образованието си в Алма матер.

Ако БГ Барби се озове в Народното събрание, това далеч няма да е най-изумителният и коментиран случай в световен план. Пет години като депутат изкарва Чичолина, заради което 72-годишната днес италианско-унгарска порнозвезда получава скромната пенсия от 39 000 евро за 12 месеца.

"Да, защо не. Винаги е хубаво да си на висока позиция. Много отговорно е и не трябва да се гледа с насмешка. Но за целта първо трябва да завърша магистратура, защото един бакалавър не е достатъчен. Нямам проблем с това да бъда държавен служител и да вляза в Народното събрание, ако има възможност. Към ГЕРБ клоня и бих се вляла в техните редици", потвърди пред вестника българското Барби, което навръх Димитровден отпразнува 26-ия си рожден ден не с една, а с две торти в обкръжението на най-близките си приятели в сръбски ресторант в столицата.

Първата задача, с която би се заела Андреа като политик, е да работи за "спукване на имотния балон".

"Ненормални са цените на жилищата. Балонът на имотите трябва да се спука възможно най-скоро. Жилища в окаяно състояние за тотален ремонт се продават за хиляди евро на квадрат. И то в най-бедната страна от целия ЕС", негодува пищната мацка, която има нови две цели пред себе си - да стане горда притежателка на най-големия силиконов бюст и скули в света след устните.

Четете още

СВЪРШИ СЕ! БГ Барби остана без вежди

СВЪРШИ СЕ! БГ Барби остана без вежди

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

Реклама
Реклама
Реклама