Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16154238 www.bgdnes.bg

Антония Петрова-Батинкова: Гришо е очарователен и харизматичен!

В родното Хасково очакват тенис звездата

Звездата на българския тенис Григор Димитров си пристигна в България, за да представи новия модел на марка топчасовници, които рекламира.

На стилно тържество сред гостите бе и бившата Мис България Антония Петрова-Батинкова, която разказа пред "България Днес" за срещата си с най-известния ни в момента спортист.

Реклама

"Беше облечен много стилно, акцентът определено падаше върху часовника като аксесоар - казва хубавицата. - Направи ми впечатление колко добре е възпитан и как внимателно се отнася с хората. Около него витае харизма, която действа не само на дамите. Усещането беше, че всички в залата са очаровани от неговото присъствие, а Григор не отказа на никого разговор и снимка. По време на вечерта няколко пъти говорих с него, държа се много земно, дори скромно. Григор Димитров в момента е една от най-ярките световни звезди, радващо е, когато хората извън България свързват нашата страна с хора като него."

Гришо е в родината за заснемането на реклама, след което отива на почивка. Разбира се, той е очакван и в родното Хасково, където да се види с родителите и близките си. Работи се и за среща между него и министъра на спорта Димитър Илиев, но не е сигурно дали ще стане. Гришо обеща, че ще посети колегите си на тенис турнира "София Оупън", който се провежда в момента в зала "Арена София".

Малко преди нашият шампион да се прибере у нас, интересна дискусия се получи след пост на Димитров в социалните мрежи.

Българинът благодари на феновете си за подкрепата след загубения финал от Новак Джокович на Мастърса в Париж, а известните тенисистки Винъс и Серина Уилямс не пропуснаха да се включат.

"Моля, имай предвид, че аз съм най-големият ти фен, по-голям от Серина", написа легендата Винъс Уилямс. "Ай, ай, ай, какво ще каже Серина сега?", отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите. Отговорът на носителката на 23 титли от Големия шлем не закъсня. "Обичам те, Григс".

Преди години се заговори, че Григор Димитров и Серина Уилямс в миналото са били нещо повече от добри приятели.

Четете още

Бивша на Гришо избяга от Монако, за да не го вижда

Бивша на Гришо избяга от Монако, за да не го вижда

Гришо се прибра в България, рекламира часовници

Гришо се прибра в България, рекламира часовници

Реклама
Реклама
Реклама