Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16234455 www.bgdnes.bg

Емануела РАЗПИЛЯ Елвиса: Никакъв милионер не е

Емануела направи Мартин Елвиса на две стотинки. Фолкпевицата Емануела сподели яростни откровения за участника от "Игри на волята", който е и нейно бивше гадже.

"Виждам всички симптоми на сериозни "психични отклонения" в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези "Игрите" отстрани! От участието му разбрах, че се е представял за милионер, управляващ ресторанти!"

Реклама

 "Единственото, което управлява са редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции!" Фурията вижда бившия си мъж като негодник и алкохолик, който дори прибягва и към други субстанции.

"Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дадат някой лев, за да си оправи сметките! И когато аз казвах, че сме заедно, той им казваше, че съм луда! Аз го карах да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад!" Чалга певицата е откровена с това, че е била потърпевша на манипулации от страна на бившия си мъж.

"Това трябва да е мъж на 40 г., но защо е с поведение на хлапе на 18? Какво знае за бизнеса, който уж е негов - нищо, и по-добре, защото до сега щяха да са фалирали! Какъв точно милионер може да си, да ипотекираш апартамента си само и само да имаш малка част от нещо, което дори не разбираш!" Дивата не си поплюва и продължава с излиянията. "От малък си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, поне да имаше за какво, а той освен злоба и агресия, е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем! Истината е, че ако беше добър човек можеше да бъде много успял, а не деградиращ и безполезен, обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои!"

"Срам ме е, че свързват името ми с неговото, но да съм си мислела на времето...", заяви Емануела. Певицата е отвратена от отношението му към жените. Изпълнителката разобличи, че той си падал по момичета, които са на годините на дъщерите му.

"Това било само игра", повдигна звездата поведението на Елвиса в риалити формата, "Поведението му в "играта" е същото, дори и по-лошо! Предателства, обиди, заплахи, като селянин от кроманьонско време".

"Предстявете ли си колко е щастлив, че някой го е забелязал, колко е щастлив да си покаже неудачността и безполезността си, и най- вече, как да бъдеш "мамин" не успял човек?! Говори се за "чест", "мъжество"... А, къде са тези качества в този индивид?", довърши примата на "Пайнер" бившия си мъж.

Четете още

"Змията" Виолета и Елвиса КРОЯТ пъклен план срещу Мастагарков

"Змията" Виолета и Елвиса КРОЯТ пъклен план срещу Мастагарков

Диона и Емануела даряват дрехи за бедни деца, Венци Венц открива клуба

Диона и Емануела даряват дрехи за бедни деца, Венци Венц открива клуба

Реклама
Реклама
Реклама