Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16320199 www.bgdnes.bg

Софи Маринова: Ванга си говореше с мъртвите

Изпълнителката се премести при майка си

Певицата е сигурна, че починалият й баща е до нея, но не го вижда

"Няма да говоря за сватбата на сина си! Още съм в траур за баща ми, сигурно поне година ще трае, не знам. Но той е винаги в сърцето ми." Това каза голямата фолкпевица Софи Маринова, която вече повече от месец живее при майка си, "за да не е сама", по думите й.

Бащата на певицата - Марин Тутов, си отиде от този свят на 9 септември. Оттогава Маринова всеки ден мисли за татко си, а когато може, и му пали свещичка за душата.

Реклама

"40 дни плаках, мислих, разглеждахме снимки с родата, знам, че няма да го върнем, но ми е хубаво да си мисля за него. Аз много приличам на него и двамата се разбирахме прекрасно", казва Софка.

Според нея повечето момичета приличат на бащите си, а тя като него пеела, смехът й бил като на него и имала странно чувство за хумор, точно като неговото.

Софка не говори за баща си в минало време, защото смята, че той е тук, около нея, макар че не го вижда.

"Вярвам в прераждането. Всички знаем баба Ванга и как си говореше с мъртвите. Аз съм единственото момиче на татко, много се гордееше с мен, бях му любимка, а към братята ми беше по-строг", казва Маринова.

На този етап изпълнителката на "Единствени" няма да прави сватба на сина си Лоренцо, който вече е сгоден за любимата си Мария. Певицата не пожела до говори за това дали двамата живеят заедно и кога планират датата за сватбата.

Иначе в момента Софи живее ту в Етрополе, ту в София, като взима майка си при себе си.

"Много е й тъжно и тежко. Двамата имаха брак, който продължи 57 години, а той си отиде на 77 г. За да не е сама майка ми, ще съм постоянно с нея. Ще си живучкаме, както обичам да казвам. Мисля да я водя с мен от време на време да я разсейвам, да не мисли за татко", споделя певицата.

На този етап Софи не разказва подробности за отношенията си с бившия си мъж Гринго. Само се знае, че той си е в България, а дали е бил в германски затвор, както се твърди, Маринова не знае.

"Нямам представа аз, гледам в други посоки", казва Софка.

Четете още

Ето какво РАЗЧУВСТВА Софи Маринова

Ето какво РАЗЧУВСТВА Софи Маринова

Софка със специален дар за Роксана

Софка със специален дар за Роксана

Реклама
Реклама
Реклама