Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16341448 www.bgdnes.bg

Актрисата Йоана Темелкова в тежка изповед: Мъжът ми се разболя, мислех, че ще го изгубя

"Мислех, че ще загубя Мартин. В едни такива трудни моменти не знаеш какво точно да направиш. Той започна често да излиза на бар с приятели, виждах, че страда, че не се чувства на мястото си. Никога не съм имала толкова труден период...".

Това каза за съпруга си Мартин Гяуров през сълзи актрисата Йоана Темелкова в предаването "Търси се".

Реклама

"Той се разболя от модерната напоследък болест "синдром на Бърнауд". Слава на Бога, това вече е зад гърба ни", допълни Йоана.

"Да, аз прегорях! Последните 5 години бяха много тежки за мен! Особено последната - преживях едни много, много сложни и емоционални вътрешни катаклизми, които избиха много лошо. Всъщност, Йоана беше катализаторът на всичко това", откровено сподели пред камерата и Мартин Гяуров. Според него, именно съпругата му е човекът, който го спасява от всичко и той "изплува".

"Истината е, че ако не беше тя до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това. Йоана беше човекът, който запази нашето семейство, запази хладнокръвие, колкото и да й е коствало, взе много мъдри решения в екстремни ситуации, за да минат нещата много леко. А най-хубавото е, че видя в онова ми състояние, че ще се справя. И вярваше в мен непрекъснато", призна внукът на големия оперен певец Николай Гяуров - Мартин.

За щастие, актьорът тръгва на психотерапевт и успява бързо да превъзмогне всичко.

"Мартин беше на едно място, което не беше неговото. И той се измъчваше от това", допълва Йоанна, визирайки Сатиричния театър, където Мартин играеше през последните години.

"Но най-болно ми стана от факта, че никой от колегите му не го потърси и не беше до него", призна емоционално красивата актриса.

След като любимият й мъж излиза от тази криза, идва нова, в която този път рухва самата Йоанна.

Реклама

"Беше апатия, депресия. Но най-важното е, че сега всичко е наред и имам най-прекрасния мъж на света. Обичам го много и тези 10 години не ни стигат. Ние сме един за друг!", емоционално сподели Йоанна.

В "Търси се" Нели и Меги срещат актрисата и с нейния 7-годишен син Филип, който разказа, че майка му е най-строгият му "учител".

Изключителна бе и срещата на актрисата с преподавателя й в Театралната академия Ивайло Христов. "Йоана е много специален и талантлив човек. Винаги съм го мислил и се радвам, че сега мога да го споделя пред всички", казва за актрисата проф. Христов.

Четете още

Искра Донoва за ин витро бебето: Преди шест години имах неуспешен опит, но не се отчаях

Искра Донoва за ин витро бебето: Преди шест години имах неуспешен опит, но не се отчаях

Мартин Гяуров стресира Темелкова

Мартин Гяуров стресира Темелкова

Реклама
Реклама
Реклама