Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16009277 www.bgdnes.bg

Искра Донoва за ин витро бебето: Преди шест години имах неуспешен опит, но не се отчаях

Преди шест години актрисата от "Скъпи наследници" Искра Донoва прави първия си опит ин витро, за да има бебе. Той се оказва неуспешен, но това не я отчайва.

"Много труден период беше за мен, не мога да скрия. Но не исках да спирам. И сега съм щастлива, като се надявам всичко да бъде наред", каза в студиото на "Търси се" по Би Ти Ви Донова.

Реклама

"Много съм мислила за първата среща с бъдещото ни дете. Всеки път, когато се замисля за този момент, мога да се разрева. Мисля, че ще бъде най-щастливият миг в живота ми, и нямам търпение да се случи", призна звездата.

Меги и Нели я срещнаха с най-скъпите й приятели, които са били до нея в този дълъг път до майчинството. Едни от тях са актрисите Деляна Хаджиянкова, Елизабет Радева и Йоана Темелкова.

Изключително емоционална бе и срещата с лекарката, която помага на Искра да сбъдне мечтата си и в момента проследява бременността й - д-р Анна Богданова. "Имаше момент, в който някак си се предаде и каза, че ще поеме глътка въздух преди да поеме отново по този път. Но аз й бях казала, че през 2023 г. тя ще бъде бременна, просто трябва малко търпение", споделя д-р Богданова, която става и много близка приятелка с актрисата.

Нели и Меги срещнаха Искра и с нейната сестра Ива Донова, която преди няколко седмици стана майка. "Мечтала съм един ден двете да сме бременни и ето, че ще отглеждаме децата си заедно", сподели Искра пред Нели и Меги. Каква майка ще е актрисата опита да обрисува и нейният брат Андрей, който също като сестра й живее в чужбина.

Оказва се, че най-щастлив от предстоящото чудо в живота на актрисата е нейният съпруг Жеко, с когото са заедно от много години. "Много е готино да видиш партньора си толкова щастлив. Някак си толкова беше горд, когато разбрахме! Просто беше станал 3 метра висок! Все едно върти планетата!", сподели емоциите на бъдещия татко актрисата.

Чудото при нея се случва в клиника в Истанбул. Тя пътува до там всеки месец и бременността й идва след първия опит инвитро там. Преди това актрисата дълго време е пробвала в български клиники.

"Най-важното, според мен, е да се съхраниш ти заедно с партньора ти като двойка и като екип. Нещо, което според мен понякога липсва в българските клиники. Те обикновено наблягат на жената, а мъжа го игнорират", признава очарователната актриса.

Четете още

Искра Донова показа бременно коремче

Искра Донова показа бременно коремче

Актрисата Искра Донова: Не ставах от леглото в началото на бременността!

Актрисата Искра Донова: Не ставах от леглото в началото на бременността!

Реклама
Реклама
Реклама