Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16370165 www.bgdnes.bg

БиТиВи реши с какво да замени Цитиридис

БиТиВи бързо намери с какво да замени слизащото от екран шоу на Николаос Цитиридис. Както е известно, гъркът ще води за последно предаването си в петък. 

От следващата година обаче по същото време ще има ново шоу, което ще е заместник на предаването на Цитиридис.

Реклама

То се казва "Кой знае" и ще се излъчва в праймтайма. Кой ще е водещ засега от телевизията пазят в тайна.

bTV придоби правата за излъчване на забавния формат „Кой да знае?" (Who knew?) на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle. С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство.

„Кой да знае?" е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми.

Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване.

Публиката също ще е важна част от състезанието.

„Кой да знае?" е най-новата продукция, която скоро ще зарадва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на игрите за знания с награден фонд в своя телевизионен ефир.

Четете още

ТЕЖКИ ДНИ! Цитиридис остана без работа и се загуби в метрото

ТЕЖКИ ДНИ! Цитиридис остана без работа и се загуби в метрото

Цитиридис шокира: КРАЙ! Това беше, bTV спира шоуто ми!

Цитиридис шокира: КРАЙ! Това беше, bTV спира шоуто ми!

Реклама
Реклама
Реклама