Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16371453 www.bgdnes.bg

Турци тарашат Сузанита на границата, торнадо я връхлита на пътя

Пътешествие в Турция се обръща с краката нагоре

Певицата попада в торнадо, не може да си купи винетка, преследват я телета и кокошки

В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие в Турция. Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита.

Реклама

Всичко започва още на границата.

"Там беше страшен тараш ", сподели сексбомбата и шокира феновете си.

"Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта... Ровиха, търсиха, но не откриха нищо", оплака се блондинката от екшъна на турската граница. Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото отгоре накрая се оказало, че мацките нямат винетка.

"Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва!" - казва уплашената певица, която явно се е стреснал от силния гръм.

Сузанита и компанията вече са отчаяни от своето пътешествие и продължават да се въртят наляво-надясно за винетка въпреки хаоса около себе си. Накрая все пак успяват да си набавят.

"Взехме проклетата винетка и... то не беше вятър, то не беше дъжд, виелица, торнадо", продължава с неволите си певицата.

Трудностите на Сузито не свършват дотук. По пътя на магистралата се оказва пълно с кокошки! Затова певицата и компанията й се придвижват много бавно, защото се притесняват да не сгазят някое пиле.

Срещите с животни обаче продължават.

Реклама

"Спряхме да хапнем и веднага се появи куче, а зад него две кози", продължава да се оплаква Сузи.

"След всички препятствия в крайна сметка пристигнахме в хотела и се настанихме 7-8 часа по-късно. Трябваше да пристигнем в два на обяд, а бяхме там чак в шест вечерта" - тръшка се скандалната изпълнителка.

Всички тези ядове карат певицата да изгладнее зверски.

"В момента умирам от глад и чакам моите момичета да се оправят. Отивам да ям турска храна", вече спокойна обяснява Сузи.

Надяваме се приключенията й да свършат дотук.

Четете още

Сузанита се обясни в любов на свекървата

Сузанита се обясни в любов на свекървата

Сузанита към бебето Матиас: Не ставай мъжкар, сине!

Сузанита към бебето Матиас: Не ставай мъжкар, сине!

Реклама
Реклама
Реклама