Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16388377 www.bgdnes.bg

Признаха го! Неймар е "играч" №1 за мацките

Неймар бе титулуван за най-големия "играч" във футбола от английския таблоид "Сън". Това стана след последните разкрития около личния му живот.

Преди дни половинката му Бруна Бианкарди окончателно би шута на нападателя. Дарилата го наскоро с дъщеричка моделка не издържа след поредното му поглеждане встрани. Оказа се, че Неймар е искал голи снимки от звезда в OnlyFans. 31-годишният нападател опита да обясни, че не е извършил нищо нередно. Заяви, че мераците му към порнозвездата Алин Фариа са отпреди години. Бруна не се върза този път и му посочи вратата.

Реклама

Друга предполагаема афера излезе наяве, когато блогърката Фернанда Кампос заяви, че е спала с футболиста през юни. Мацката разказа как е започнала да говори с Неймар през ноември 2022 г. Двамата били заедно в нощта преди бразилския ден на влюбените, празнуван на 12 юни. Забавлявали се в апартамента на играча в Сао Пауло.

Всъщност Неймар може да се похвали с цял отбор красавици, минали през леглото му в различни моменти. Сред тях са Барбара Еванс, Патрисия Джордан, Каролина Дантас, Бруна Маркезин и др.

Четете още

Гадже заряза шавливия Неймар

Гадже заряза шавливия Неймар

Неймар пак кръшка

Неймар пак кръшка

Неймар забъркан с певица

Неймар забъркан с певица

Неймар натопен в гей афера

Неймар натопен в гей афера

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама