Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16435322 www.bgdnes.bg

Юлиан Вергов: Не обръщам внимание на етикетите, които ми лепват

Популярният актьор Юлиан Вергов е определян от мнозина за секссимвол в театъра и киното. Впоследствие пък той бе набеден и за побойник.

"Така се случва някой да ти лепне някакъв етикет. Освен секссимвол и много други етикети са ми лепвали, но аз не обръщам внимание на тях. Обръщам внимание само на това какво говорят за работата ми, дори когато ме критикуват. Става въпрос за хора, на които имам доверие. Аз съм против да се слага етикет, хората са различни. Трябва малко да се поровиш преди да дадеш оценка на някой човек", заяви Вергов във "Вечерното шоу" с Георги Любенов по БНТ.

Реклама

"Има предимство да си популярен, че ти се радват и ти правят мили очи, от една страна. От друга обаче все едно си длъжен на някого, ела сега тук да се снимаме, ама жена ми много те харесва. Има и негативно отношение, но повече е положителното", добавя актьорът. Той е категоричен, че изкуството може да помогне, за да се намали войната по пътищата.

"Политиците не си дават сметка колко е важна културата в България. Пряко го свързвам и с агресията по пътищата. Ако ти имаш съответната култура и възпитание, рязко ще намалеят тези неща. Ще си дадеш сметка, че можеш да си по-толерантен, да отстъпиш път, да избегнеш всякакви конфликтни ситуации. Ако се дават повече пари за култура, мисля, че ще имаме някакво възпитание, което да намали катастрофите и агресията в живота", убеден е Вергов. Той говори и за любимия си клуб ЦСКА.

"За жалост не помня кога за последно ходих на мач, защото вечер започват и нашите работни ангажименти. Но иначе много обичам да бъда на стадиона. Миналата година за малко изпуснахме титлата, но тази година ще сме шампиони. Ако сега, дай Боже, се смени ръководството на БФС, на следващото не, но на по-следващото голямо първенство по футбол България ще участва. Тези хора, които ще застанат начело на футбола, могат да поправят доста от счупените неща", оптимист е Вергов.

Четете още

ИЗБУХНА! Дъщерята на Юлиан Вергов бясна на шофьорите

ИЗБУХНА! Дъщерята на Юлиан Вергов бясна на шофьорите

Вергов откри сезона на ските (СНИМКА)

Вергов откри сезона на ските (СНИМКА)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама