Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16459081 www.bgdnes.bg

Гола певица напира за сърцето на Ерген номер 3

Чалгарката Киара се пусна по гърди пред Айфеловата кула, обича често да показва снимки на дупето си 

Без дрехи и с провокативни еротични пози впечатлява участничка в предстоящия трети сезон на "Ергенът", написа вестник "Филтър".

Реклама

Чалгаджийката Киара, която ще се бори за сърцето на предприемача Александър Младенов, обича да си пуска снимки, на които е полугола и щедро показва гърдите и задните си части.

Бургазлийката Киара Маджарова вече има няколко видеоклипа, на които е почти без дрехи, но в социалните мрежи е още по-дръзка и предизвикателна, показа проверка на "България Днес". Фолкпевицата се съблича не само в студия за фотосесии, но захвърля дрехите и по плажове и улици. Една от най-дръзките й постъпки е да позира по гърди пред Айфеловата кула, а пред друга емблема на Париж - Лувъра, и по гол пъп. В домашна среда певицата става още по-гореща, като на кадрите Киара остава само по долно бельо или предизвикателно е легнала на диван с разкрачени крака.

Близки до изпълнителката признават, че блондинката е готова на всякакви женски хватки, за да стигне до финала на "Ергенът 3". Говори се, че чалга фурията влизала в нашумялото предаване не толкова за да получи пръстен от Александър, а за да направи реклама на кариерата си, която тепърва набира скорост. Така бургазлийката ще мине по стъпките на колежката си Джия, която преди втория сезон на "Ергенът" не бе особено известна с творчеството си, но след това беше затрупана с участия и неприлични предложения от мъжките й почитатели.

Третият сезон на предаването започва през февруари догодина, а очакванията са да има и други моми, които са жадни за слава и скандали.

Четете още

Победителката в "Ергенът" Валерия хвърли дрехите и яхна НЕЩО ГОЛЯМО по голо дупе

Победителката в "Ергенът" Валерия хвърли дрехите и яхна НЕЩО ГОЛЯМО по голо дупе

Победителката в "Ергенът": Изкарах 40 бона без да се предлагам на мъже

Победителката в "Ергенът": Изкарах 40 бона без да се предлагам на мъже

Реклама
Реклама
Реклама