Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16621644 www.bgdnes.bg

Тайсън Фюри любил над 500 мацки

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри е правил секс с над 500 жени. Шокиращото твърдение излиза лично от неговата уста, макар да твърди, че съжалява за думите.

"Сигурно съм правил секс с над 500 жени, повече, не знам, загубих бройката. Съжалявам за цялата мръсотия Това е чиста мръсотия и ужас. Сега гледам на това с чисто отвращение. Единственото, за което съжалявам в живота си, е, че правех секс преди брака", казва Циганския крал на ринга.

Реклама

В същото време признава, че буквално не оставя на мира съпругата си Парис. Тайсън се хвали и с възможностите си в леглото. "Правим го по четири-пет пъти седмично, а понякога и до три пъти за 24 часа. Издържам между час и два", горд е шампионът. Според него сексът държи нивото му на тестостерон високо. И признава, че когато е на лагер преди важен мач и съпругата му не е там, доста мастурбира, отново с тази цел.

В същото време Парис, която роди на Тайсън вече седем деца, споделя, че е възпитана строго и не е била с мъж до първата брачна нощ. "Когато се запознахме, аз бях на 15 години, а той на 17. Докато не станах на 16, не казвах на родителите си, че се виждам с момче, защото ми беше забранено да го правя. Дори след като се сгодихме, аз си спях у дома, а той в караваната на баща ми в двора", откровена е Парис Фюри.

Четете още

Тайсън Фюри посрещна бебе №7

Тайсън Фюри посрещна бебе №7

Фюри мами за децата

Фюри мами за децата

Усик и Фюри няма да обединяват боксовите титли

Усик и Фюри няма да обединяват боксовите титли

Прилепи прецакват Фюри

Прилепи прецакват Фюри

Реклама
Реклама