Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17947165 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Левски" Николай Костов най-накрая показа жена си

Краси е най-големият съветник на наставника на "сините"

Треньорът на "Левски" Николай Костов най-накрая показа тайнствената си съпруга. Специалистът се появи за първи път с половинката си в обществото.

Наставникът на "сините" и митичната Краси бяха сред специалните гости на Илиана Раева на финала на "Денсинг старс". Двамата изгледаха шоуто в компанията на Наско Сираков. След края му се снимаха за спомен с неговата съпруга. Именно Илиана Раева показа на обществеността Краси за първи път.

Реклама

"С треньора на "Левски" Николай Костов и неговата очарователна съпруга Краси на финала на Dancing Stars", написа Раева във фейсбук.

Костов е изключително прикрит по отношение на личния си живот. Именно затова досега не беше показвал и съпругата си на "Герена". Не дойде и на коледния купон за служителите на клуба, въпреки че двамата вече се бяха върнали от екзотичната си почивка. Те заминаха за нея ден след последния мач на "Левски" миналата година.

За Краси се знае изключително малко. Малцина я познават. Ясно е само, че е най-големият съветник на треньора. Той се допитва до нея за всяко важно решение, което взема в кариерата и живота. Също и за стила си на обличане. Винаги е с него, когато мъжът й работи в чужбина. Най-дълго двамата се задържаха в Украйна.

Имат дъщеря. Тя от години живее и работи в Кипър.

Въпреки че вече е ясно, че Костов си тръгва от "Герена" в края на сезона, той поддържа отлични отношения с Наско Сираков и Илиана Раева. Всъщност съпругата на собственика на "Левски" е най-големият му фен и защитник на "Герена".

Четете още

Наско Сираков го уволни, а той се снима с Илиана Раева

Наско Сираков го уволни, а той се снима с Илиана Раева

ОБРАТ НА ОБРАТА! Николай Костов остава треньор на "Левски" до края на сезона

ОБРАТ НА ОБРАТА! Николай Костов остава треньор на "Левски" до края на сезона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама