Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16639062 www.bgdnes.bg

Папи Ханс търси спасение при психотерапевт

"Последният ми албум почти ми взе здравето!", оплака се Константин Трендафилов - Папи Ханс. Изпълнителят на хита "Кекс" не уточнява какво му се е случило, но твърди, че най-силно пострадало "менталното му здраве".

Колеги на Папито предполагат, че певецът има предвид и физическата, и психическата преумора и тревогата как ще се приемат новите му парчета. След като публиката бе свикнала на едно по-фриволно звучене, в последния албум поп звездата заложи на по-минорна тоналност. Тогава самият Папи Ханс сподели за депресивните си настроения, предизвикани основно от временната му разлъка с неговото гадже - красивата актриса и моделка Сара Драгулева.

Реклама

Малко след излизането на клипа към едно от парчетата в албума, "взел здравето му", хитовият изпълнител сподели, че снимките са били правени на морето при адски студ и е цяло чудо, че не се е поболял тежко. Но не се разминало без помощ от психотерапевт, който му помогнал много, довери още Папи Ханс.

"Това беше тежък период за мен, затова песните са тъжни. Нещата със Сара бяха на кантар. Реших да тръгна на терапия и това се оказа много добро решение. Във връзките съм гола вода. Вината ми е, че държах да имам вниманието на всички. По някакъв начин съм я пренебрегвал", самообвинява се певецът.

Той е преживял много тежко и загубата на баща си - професорът в СУ и известен преводач от английски Владимир Трендафилов, който си отиде от най-коварното заболяване.

"Имахме тежка връзка с баща ми, помня основно гърба му. Той не можеше да комуникира с деца, постоянно беше зает. Не е бил готов да бъде баща. Но в същото време много негови ученици са ми казвали, че са го чувствали като баща. Чак след 20-ата ми година започнахме да говорим повече. Въпреки всичко съм му благодарен и му прощавам", повдигна завесата над семейната кухня хитовият певец.

Все пак Папи Ханс посрещна навършването на Христовата възраст онзи ден с положително лично салдо и с преценката, че е сбъднал мечтите си. Докато само преди няколко месеца той бе склонен да вярва, че "животът му е нула на нула", сега се оказва, че духът на Папи е отново силен благодарение на обичта и подкрепата на най-близките му хора - майка му Кристин Димитрова, известна писателка и преводачка, и любимата му Сара. Тялото му също възстановило кондицията си след дългите обиколки на яхта през лятото и плажуването в Гърция с гаджето му и техни общи приятели.

"Ти си едно от най-смислените неща, които са се случвали на горката ни държава", поздрави го с празника му неговата избраница.

Четете още

Папи Ханс разголи душата си в студа

Папи Ханс разголи душата си в студа

Папи Ханс откровено: Израснах без никакви пари, бях потиснат човек!

Папи Ханс откровено: Израснах без никакви пари, бях потиснат човек!

Реклама
Реклама
Реклама