Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16642703 www.bgdnes.bg

Невъзможна любов и паник атаки съсипват Михаела Маринова

Михаела Маринова призна за трудна и невъзможна любов, но не разкри самоличността на гаджето си. В предаването "Събуди се" младата певица призна, че с бившия си приятел, футболиста Александър Дюлгеров, се разделили, а връзката след това я е прекарала през много силни емоции, след които се е родила новата й песен "Такава любов".

"Това беше най-голямото ми вдъхновение да напиша втория си албум "До безкрай". Ние артистите имаме нужда от този адреналин и тези красиви мигове. В момента мотото е "Продължаваме напред". Не знам дали човекът е чул песента, но се надявам да е се е припознал в нея", разкрива Михаела.

Реклама

Певицата призна още, че година и половина се е борила с тежки паник атаки. Силно сърцебиене, задух и топли и студени вълни не са я оставяли намира и са я карали да се чувства като развалина.

"Лично на мен никакви медикаменти не ми помогнаха. Просто си казах, че така лесно не се умира и всичко ще бъде наред. В такива моменти не си годен за нищо. Това те разконцентрира, но преминава. Сама успях да се извадя от тази ситуация. Сега само давам кураж и съвети", допълва 25-годишната изпълнителка.

Четете още

Михаела Маринова възпя любовта по секси трико

Михаела Маринова възпя любовта по секси трико

Михаела Маринова май си хвана гадже

Михаела Маринова май си хвана гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама