Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16670994 www.bgdnes.bg

Ледената кралица Асдис кара Коледа в България, притеснена е от вулкана в Исландия

Ледената кралица Асдис Ран ще кара Рождество Христово в България. Тя е тук заедно с новото си младо гадже. Двамата планират да се приберат в Исландия за новогодишната нощ. Притеснява се обаче дали вулканът в родината й ще позволи да се пътува.

"Весели празници, скъпи приятели! Коледата ми тази година ще бъде в България и след това ще пътуваме да празнуваме Нова година в Исландия. Ако вулканът реши да се държи добре и да не спира въздушния трафик", сподели бившата футболна половинка. 

Реклама

По-рано през този месец Ледената кралица си отиде вкъщи, но освен да се види с роднини и приятели, използва възможността да си направи и фотосесия на коледна тема. Асдис е в ролята на секси Снежанка, а както е видно, под червената рокличка е съвсем гола.

Най-известната исландка успя да стигне до острова доста преди вулканът на полуостров Рейкянес в югозападната част да изригне след седмици на интензивна земетръсна активност и след като живеещите в рибарския град Гриндавик около 4000 души бяха евакуирани. Природното бедствие е на около 40 км от Рейкявик, където е Асдис. Според новините от там в столицата се усеща лека миризма от газовете, изхвърляни заедно с лавата. Това, изглежда, не пречи на доброто настроение на Асдис, поне ако може да се съди по дейността й в социалните мрежи. В Исландия земетресенията и изригванията не си нищо необичайно, тъй като островът е върху Атлантическия разлом и хората са свикнали да не обръщат особено внимание на земната активност.

Асдис, която от доста години постоянно живее в България, е плътно до новото си гадже. Той се казва Турдор Даниел и също е исландец, но от известно време живее в Пловдив, където е мениджър на фирма за аксесоари за пушене. Макар да е с шест години по-млад от красавицата, двамата се разбират и се чувстват прекрасно. Връзката им е започнала през лятото, но Асдис доскоро я криеше, а дори когато се разбра, че има нов мъж в живота й, тя не искаше да разкрива името му. 

Четете още

Асдис Ран закри сезона в Свети Влас с ново гадже

Асдис Ран закри сезона в Свети Влас с ново гадже

Асдис Ран се кефи на София

Асдис Ран се кефи на София

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама