Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16733026 www.bgdnes.bg

Ето ги ВИП бебетата на 2023 г.

Златка Райкова обожава момчетата си

През декември миналата година Златка и бизнесменът Карен Хачатрян спукаха балон, от който излязоха много сини листчета, което разкри, че очакваното им бебе ще бъде момченце. Второто детенце на плеймейтката се появи в началото на май месец тази година и носи името на баща си - Карен. Един от най-харесваните постове на Райкова е именно за посрещането на момченцето: "Минутата, в която те взех в ръцете ми. Добре дошъл в живота ни, Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно, ангелче мое".

Кубрат Пулев крил две деца

Тази година бокс легендата Кубрат Пулев сюрпризира феновете си с подробности за личния си живот, който по принцип умело крие. Спортистът се сдоби със син на Петльовден и му даде гръмкото име Спартак. През декември миналата година пък призна в ефир, че е станал баща на първородната си дъщеря.

Реклама

Иво Аръков е секси татко

Момченцето на Иво Аръков, което се появи на бял свят на 9 май, се казва Тео и до съвсем скоро също не се беше мяркало в социалните мрежи. Сексапилният татко предпочита да дърпа завесите на личния си живот, но се пречупи пред любопитството на хората.

Ралица Паскалева показа бебето за пръв път на Коледа

Актрисата Ралица Паскалева роди втората си рожба в началото на октомври. Съвсем малко преди Коледа Рали сподели красив фотос, на който бебето е прегърнато от първия син на Ралица и съпруга й Теодор Салпаров - Максим.

Ива Софиянска иска многодетно семейство

Снахата на бизнесмена Васил Божков роди трета рожба на сина му Антон. Навръх празника на християнското семейство фамилията изненада феновете си, без дори Софиянска да е съобщавала за бременността си или раждането.

Искра Донова забременяла в Истанбул

Актрисата Искра Донова разкри в ефир, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури през октомври. Първата рожба на звездата се очаква през януари тази година. Искра преминава през дълъг път, за да забременее, а опитите й съвпаднали със снимките на сериала "Братя". Донова летяла за турския град в паузите между снимките, а по време на работа си слагала специалните инжекции.

Николета Лозанова с бомбата на годината

Плеймейтка №1 у нас Николета Лозанова хвърли голямата бомба на годината на 1 ноември! След дълго очакване Ни Ло и партньорът й в живота Ники Михайлов очакват първата си рожба. Сексбомбата обяви новината по инфлуенсърски, като в началото на месеца качи поредната гола снимка, но този път с набъбналото коремче. Двамата влюбени се запознават през 2006 г., след което следват бурни страсти и раздели, други партньори и... последно събиране. Миналата година точно на Свети Валентин плеймейтката запечата любовта си към вратаря на "Левски" и си татуира името му до лявата си гърда. "Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми... Любовта ти завинаги остава моя!", написа Ни Ло.

Ивет Лалова сбъдва мечтата си

Българската гордост на лекоатлетиката Ивет Лалова също взриви мрежите с пълно коремче. Хубавата спортистка разкри чрез пост в Инстаграм, че с половинката си Симоне Колио очакват първото си дете. През пролетта ще се сбъдне най-голямата мечта на Ивет и тя ще стане майка!

Четете още

Николета ражда момче на Ники М.

Николета ражда момче на Ники М.

Бебешки бум в "Левски"

Бебешки бум в "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама